Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί οι κάτοικοι του Μοσχάτου από την ΔΕΗ

Στις 26/10/10, μας είχατε ενημερώσει για το λάθος της ΔΕΗ, που είχε ως αποτέλεσμα, να καούν πολλές οικιακές συσκευές στο Μοσχάτο και ποιο συγκεκριμένα Στα σπίτια με τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τον πυλώνα που βρίσκεται Μεταμορφώσεως και Αργοστολίου.

Την συγκεκριμένη μέρα οι κάτοικοι πήραν τις εγγυήσεις από τους υπευθύνους ότι θα αποζημιωθούν για τις βλάβες που υπέστησαν.

Όντως μέσα σε πολύ μικρό διάστημα ήρθε συνεργείο σε πολλά σπίτια που είχαν υποστεί βλάβες και καταγράψανε τις ζημιές .

Πέρα το ότι ζητάγανε σε κάποιους τιμολόγια των συσκευών που μπορεί να ήταν και 10ετίας , τελικά ξεπεράστηκε ομαλά η καταγραφή.

Ως εκεί όμως.!!

Το χρήμα ακόμα δεν έχει δοθεί στους δικαιούχους. Πήγαμε χωρίς βέβαια με την δημοσιογραφική αρμοδιότητα(Δεν είμαστε! ούτε και θέλουμε να γίνουμε ποτέ!) αλλά σαν κάτοικοι τις περιοχής και μιλήσαμε με 6 κατοίκους σπιτιών τα οποία είχαν υποστεί την συγκεκριμένη βλάβη.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση μας είπανε με μια φωνή. Μάλιστα μια Κυρία συνταξιούχος πλήρωσε από την τσέπη της για την κουζίνα και την Τηλεόραση της, κοντά στα 300 ευρώ με γνώμονα τις εγγυήσεις των αρμοδίων ότι θα πληρωθούν άμεσα από την ΔΕΗ. (Το άμεσα μάλλον είναι κανένας χρόνος)

3 μήνες και κανένας δεν ρώτησε αυτούς τους ανθρώπους εάν είχανε λεφτά για να φτιάξουν την κουζίνα τους  και εάν έχουνε να μαγειρέψουνε.

Δεν μπορεί να είναι τόσο αδιάφοροι με τον κόσμο που τους πληρώνει αδρά για τις υπηρεσίες τους και όταν είναι να δώσουν λεφτά, να σφυρίζουν αδιάφορα.

ΕΛΕΟΣ… !!!
Αναγνώστης

Εκτός email αναγνώστη
Σας παραθέτουμε την αναρτησή μας για το συγκεκριμένο θέμα
(πατήστε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com