Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Νεότερα για την κακοποίηση των σκύλων στο Μοσχάτο. ( Video - Φωτο )

Στην περιοχή του Μοσχάτου στην οδό Μιαούλη ένα άνδρας Αλβανικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται στην περιοχή,  για να εκδικηθεί τα τρία αδέσποτα σκυλιά που κυνήγησαν μια κότα, τα εγκλώβισε σε ένα οικόπεδο και επιτέθηκε σε αυτά με βάρη μεταλλικό λοστό, χτυπώντας τα με μανία στο κεφάλι, κάτι που δείχνει το μένος του, και ότι πρόθεση του ήταν να τα σκοτώσει, το ένα κατάφερε να διαφύγει, ενώ τα άλλα δύο δυστυχώς δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα.

Το κλάμα και τα ουρλιαχτά των άτυχων σκυλιών τράβηξε την προσοχή των κατοίκων που σύμφωνα με τους φιλόζωους δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους αν καταθέσουν εναντίων του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη που, και αύριο μετά τις 11:00 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Δυναμική θα είναι και η παρουσία φιλόζωων που σκοπεύουν να συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν, για το περιστατικό.και καλούν τους κατοίκους να καταγγείλουν και αυτοί τον δράστη.

Αν και ευτυχώς από την μια διαψεύστηκε η πληροφορία για το νεκρό σκυλί, τα νέα για τα άλλα δύο σκυλιά που  μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο, δεν είναι και τόσο καλά μιας και το  ένα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και παλεύει για την ζωή του.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 

5 σχόλια:

  1. to pou menei einai efkolo ...konta sto meros tou eklimatos.to spoudaio einai an timorithi katalilos gia na mi to kanei ksana se alla zoa h se anthropous giati autos den katalavenei ,einai ena teras metamorfomeno se anthropo.ta skilakia einai oi kaliteroi filoi mas,alla prepei na eimaste to idio kai meis se auta.apo mas eksartate ti zoi tha exoune ,eno emeis monoi mas kanoume tin zoi mas,,,,o Theos na fotisei tous eidikous gia tin timoria tou.,kai to allo to moshato den einai xorio ,pos epitrepoune tis kotes;prepei na timprithi kai giauto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. amesh epembash.ths xryshs ayghs.h timwria na einai h idia kai xeiroterh gamo thn albania toys gamo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα νατα δουμε ολοι που εχουμε τους αλαβανους και τους κοιταμε μεχρι να κανουν το κακο(γιατι καλο ποτε δεν κανουν με το ζορι κρατιουνται)και μετα λεμε κοιτα τι εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com