Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Το Αthensheart γιορτάζει τα γενέθλια του... με μπάντα από τον Ταύρο

Το Αthensheart γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια!...

Τα τρία χρόνια λειτουργίας του κλείνει το εμπορικό κέντρο Αthensheart και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό ολοήμερο πάρτι, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, που περιλαμβάνει μοναδικές προσφορές στα καταστήματά του, ζωντανή μουσική και γλυκές δημιουργίες για όλους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες του Αthensheart θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με μειωμένες τιμές έως και 30%.

Παράλληλα, τη μουσική επιμέλεια του πάρτι θα αναλάβει το νεανικό, μουσικό συγκρότημα του Ταύρου «Κόντρα μπάσο», που θα εμφανιστεί live στο κεντρικό επίπεδο του εμπορικού κέντρου στις 6 το απόγευμα τα μέλη του συγκροτήματος Λευτέρης Γριτσίπης, Νίκος Σμοϊλής, Μαριλία Μουράτογλου, Μιχάλης Κουτσοδόντης, Στάθης Πανάγου, Κώστας Καφετζής
.
 Την εορταστική ατμόσφαιρα υπόσχεται να ενισχύσει το υπερσύγχρονο παγοδρόμιο 800 τ.μ., που λειτουργεί στο Αthensheart και περιμένει μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο, καθώς και το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», που ξεκίνησε τη λειτουργία του, με ξεχωριστές προσφορές, στο επίπεδο 0.

Τώρα η διασκέδαση, το κέφι και το έξυπνο shopping δίνουν το ραντεβού τους στην καρδιά της Αθήνας και σας περιμένουν στο Αthensheart!

GKOUROU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com