Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινάει η διανομή δελτίων θεάματος από την Εργατική Εστία στον Ταύρο

Τη δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος, χειμερινής περιόδου 2012, δαπάνης 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους... των παροχών του νομού Αττικής αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

Η δωρεάν χορήγηση των δελτίων θεάματος θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 και, όπως ανακοινώθηκε, θα πραγματοποιείται καθημερινά τις εργάσιμες (από 08:00 μέχρι 14:30) από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική μέχρι εξάντλησης των δελτίων.

Για τη χορήγηση των δελτίων θεάματος απαραίτητη προϋπόθεση για τον εργαζόμενο αποτελεί η πραγματοποίηση 100 ημερών εργασίας το 2011. Οι συνταξιούχοι πρέπει να έχουν 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχοι των παροχών του Οργανισμού.

Για τις παιδικές σκηνές, τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ, ηλικίας από 3-10 ετών.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να παρουσιάσουν οι εργαζόμενοι είναι το ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον προστατεύουν μέλη, η αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011.

Οι συνταξιούχοι πρέπει να παρουσιάσουν την αρχική απόφαση σύνταξης, το ατομικό και το οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, εφόσον υπάρχει, την αστυνομική ταυτότητα και το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011

Η καταχώρηση στην υπηρεσία των δικαιούχων και των δελτίων θεάματος θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, μέσω μηχανογραφικού συστήματος.

Τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ για τα δελτία είναι τα εξής

Ταύρου: Τιμόθεου Ευγενικού 5


Αθήνας: Αγίου Μάρκου 11
Αθήνας: Πατησίων 125
Πειραιά: Ομηρίδου Σκυλίτση 19
Ελευσίνας: Χαριλάου 30
Νέας Ιωνίας: 28ης Οκτωβρίου 42 & Αγίου Κωνσταντίνου 1
Αργυρούπολης: Αργυρουπόλεως 94- 96
Χολαργού: Αγαμέμνονος 22
Κερατσινίου: Ήρας 2

Επισημαίνεται ότι το γραφείο διανομής του Οργανισμού, που λειτουργούσε στο Περιστέρι, στη διεύθυνση Θίσβης 7 και μεταφέρθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 127, λόγω της μετεγκατάστασης, δεν λειτουργεί προσωρινά.

Σημειώνεται ότι η παροχή των δελτίων θεάματος έχει αποσυνδεθεί από κάθε άλλη και χορηγείται στους δικαιούχους παροχών ΟΕΕ, ανεξάρτητα από τη χορήγηση οποιασδήποτε άλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com