Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η εκδήλωση του Πίνγκ Πόνγκ στον Ταύρο και τα άσχημα νέα...

Η ετήσια γιορτή του Πίνγκ Πόνγκ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο 2ο Δημοτικό σχολείο του Ταύρου είχε μεγάλη επιτυχία παρότι ο καιρός δεν βοήθησε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Δαμηλάκος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου αλλά και υπεύθυνος των αθλητικών της πόλης Άντωνης Μπούτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου -Ταύρου Γιάννης Σάββας και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Μοσχάτου – Ταύρου «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ! Γρηγόρης Σωπάκης που δείχνει πάντα να είναι παρόν στις εκδηλώσεις των Ταυριωτών.

Στην ομιλία του ο Ανδρέας Ευθυμίου τόνισε την ανάγκη της επιδιόρθωσης του χώρου οπου και στεγάζεται το Πίνγκ Πόνγκ του Ταύρου αλλά και την επέκταση του Αθλήματος και στο Μοσχάτο.
Ο Άντώνης Μπούτσης στάθηκε στο πρόγραμμα ανοικτές αυλές που πραγματοποιείτε το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Πίνγκ Πόνγκ και στην πόλη του Μοσχάτου.

Εμείς θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να πούμε, ότι όντως η ανάπτυξη του Αθλήματος και στις δύο πόλεις είναι σημαντικό πράγμα αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο λέγεται. Μετά της 2 Ιανουαρίου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ανανεωθούν συμβάσεις των γυμναστών του Πίνγκ Πόνγκ. Η καμπάνα χτυπάει έντονα για ανθρώπους που έχουν δώσει τα πάντα για το πινγκ πονγκ όπως η κα Δέσποινα Τερζάκη που προς τιμή του πατέρα της γίνονται τα Τουρνουά ΒασίληΤερζάκη που συμμετέχουν αθλητές κάθε χρόνο απ' όλη την Ελλάδα. Όταν ένα πρόγραμμα θέλουμε να το μεγαλώσουμε και να το περάσουμε και στην άλλη κοινότητα δεν μπορεί να φαντάζει εφικτό όταν δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις των γυμναστών. Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει.

Μετά από αυτά τα άσχημα νέα για το πινγκ πονγκ στον Ταύρο ας δούμε ένα βίντεο από την εκδήλωση για να μας φτιάξει λίγο την διάθεση. Μετά την βράβευση των παιδιών από τους αθλητές του συλλόγου δύο παιδιά έκλεψαν την παράσταση όταν χόρεψαν για το κοινό.

Δείτε Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com