Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση του Πίνγκ Πόνγκ στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού σχολείου Ταύρου

Σήμερα Πέμπτη 22/12 στις 20:00 στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού σχολείου Ταύρου οπού και στεγάζεται η ομάδα του Πινγκ Πονγκ, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του συλλόγου.

Για πρώτη χρονιά φέτος θα βρίσκονται μαζί μας και παιδιά από το Μοσχάτο που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ανοικτές Αυλές.

Μια εκδήλωση που ενδέχεται να μαζέψει αρκετό κόσμο στην σάλα του 2ου Δημοτικού του Ταύρου μετά και την συμμετοχή πολλών παιδιών από το Μοσχάτο και βέβαια και την δεδομένη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών του Ταύρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γεύμα από τους γονείς αλλά και από τον μεγάλο χορηγό του συλλόγου Pizza FUN σε όλους τους προσκεκλημένους, ενώ θα υπάρξουν και βραβεύσεις σε παιδιά που πήραν μέρος σε τοπικά τουρνουά που διοργάνωσε τον Πινγκ Πονγκ του Ταύρου.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΡΕΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ .ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΝΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΕ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ....... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com