Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Έφαγε ξύλο ο δράστης που κακοποίησε τα σκυλιά στο Μοσχάτο

Ένταση σήμερα στην Ευελπίδων, κατά την προσαγωγή του  δράστη, από το Μοσχάτο, που χθες είχε κακοποιήσει αδέσποτα σκυλιά. 

‘Όταν ο δράστης έφτασε στην Ευελπίδων, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί τον αναγνώρισε και επιχείρησε να τον λιντσάρουν. Μάλιστα χρειάστηκε να επέμβουν άνδρες των ΜΑΤ για να τον φυγαδεύσουν.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η επίθεση στον Αλβανό άντρα δεν είχε ρατσιστικό χαρακτήρα, αλλά εκτιμούμε ότι είναι αποτέλεσμα, συνεχόμενων περιστατικών κακοποίησης ζώων σε όλη την Ελλάδα, και στο πρόσωπο του δράστη ταυτίστηκαν αυτά τα περιστατικά, ας μου επιτραπεί η έκφραση πλήρωσε την νύφη.  

Ό Δράστης τραυματίστηκε από την πτώση του, και στην συνέχεια αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα,  όπου εκεί ισχυρίστηκε ότι έχει αμνησία από το χτύπημα, και πήρε αναβολή μέχρι την Δευτέρα 26/12 το πρωί, όπου θα οδηγηθεί για ακόμα μια φορά στην Ευελπίδων,  ενώ τώρα βρίσκετε φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Ο δράστης είχε συλληφθεί εχθές ύστερα από κακοποίηση ζώων, όταν τρία αδέσποτα σκυλιά του κυνήγησαν μια κότα, ο δράστης εγκλώβισε τα δύο σε ένα οικόπεδο και με ένα μεταλλικό βάρη λοστό τα προκάλεσε σοβαρά τραύματα.

Τα δύο από τα τρία σκυλιά δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και τραυματίστηκαν. Τώρα  αναρρώνουν από τα τραύματα που τους προκάλεσε ο δράστης. Η κατάσταση τους είναι σταθερή αλλά σοβαρή. Ενώ αναζητείτε στέγη για το τρίτο, με τον φόβο της αντεκδίκησης.

5 σχόλια:

  1. καλα να παθει. Και υπάρχει και συνεχεια... Ας γυρισει σπιτι του και θα τα πουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το λυπάμαι καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΚΩ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα, φυλακή αλλιώς θα τον στείλουμε από το νοσοκομείο κατευθείαν στον λάκκο, τον αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ας ξανακανει τιποτα παλι και τον δρομο για το νοσοκομειο θα τον μαθει καλα!
    οπως και για τον εισαγγελεα!
    εφτασε το θρασσος του να απειλει κιολας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com