Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλα πρόστιμα σε πρατήρια καυσίμων σε Μοσχάτο και Ταύρο...

Πολύ μεγάλη φαίνεται πως είναι η λίστα των πρατηριούχων που νοθεύουν καύσιμα, προκειμένου να αυξήσουν το κέρδος τους. Σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συνολικά 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί να νοθεύουν καύσιμα. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία αλλά και να κοροϊδεύουν τους οδηγούς - πελάτες τους, οι οποίοι καλούνται από τη μία να σηκώσουν το βάρος από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων και από την άλλη να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στο όχημά τους λόγω της νοθείας.


Δείτε την λίστα εδώ

9 σχόλια:

  1. ΩΧ, Ο πρόεδρος του Φωστήρα είναι ο Καλαντζής; ή ειναι συνωνυμία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ekei phgainw gia venzinh! gi ayto o deixths peftei pio grhgora ki ap to xrhmatisthrio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα είναι παλιά πρόστιμα. δεν σημαινεί οτι τώρα δεν είναι καθαροι. Και να σας πω την αλήθεια θα είναι πιο καθαροι σίγουρα αφου τους έχουν πιασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν φτάνουν τα πρόστιμα τόσο υψηλά σίγουρα δεν είναι τυχαία η νοθεία. Το ΕΤΕΚΑ καλά κάνει και μας προστατεύει σαν καταναλωτες. Αμαν πια. Πληρώνουμε σαν τρελοι δεν μπορούμε να έχουμε και το άγχος αυτό. Ξέρω οτι είναι πλήγμα η δημοσιεύσει της λίστας από όλα τα γνωστα site του διαδικτύου αλλά μόνο έτσι μπορούν να βάλουν μυαλό. Οι 219 που είναι στην λιστα του υπουργείου σιγουρα και δεν είναι ευκολα να ξανα παρανομήσουν λόγω φόβου για δεύτερη παράβαση. Όμως θα πρέπει να μας σεβονται επιτελους. Δεν την βγάζουμε που δεν την βγάζουμε μην μας γα..νε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια φορά απατεώνας ,πάντα απατεώνας.Πόσο μάλλον αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλους.Μην ξαναβάλει κανείς βενζίνη σε αυτά τα πρατήρεια.
    Κρίμα που υπάρχει και στα μέρη μας.
    Ως κάτοικος του Μοσχάτου πάντως αυτό για την αρχη της Χ.Σμύρνης το ήξερα.Τα ίδια κάνει και με το πετρέλαιο θέρμανσης λένε.
    Κανονικά θα έπρεπε ο ένας να βοηθάει τον άλλο και όχι να τον ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με τον 9:00. Μια φορά απατεώνας, για πάντα απατεώνας. Δεν αφαίρεσαν οριστικά την άδεια από έναν από αυτούς για να δείτε μετά, το συνεχίζουν οι υπόλοιποι; Τα αστεία πρόστιμα των 30.000-50.000 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα κέρδη απ' την νοθεία. Ούτε βέβαια είναι αυστηρή η κύρωση σε σχέση με την καταστροφή των αυτοκινήτων και του περιβάλλοντος. Όταν το καταλάβουν οι υπεύθυνοι αυτό στην χώρα μας και επιβάλλουν πραγματικά σοβαρές κυρώσεις, τότε ίσως γίνει κάτι. Πως μπορούμε να αμυνθούμε οι καταναλωτές; Στην μαύρη λίστα οι συγκεκριμένοι απατεώνες. Δεν ξαναπατάμε εκεί και το διαδίδουμε παντού. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά επειδή το γνωρίζω το θέμα στη Χρ. Σμύρνης είναι ο παλιός ενοικιαστής που έφυγε. Δεν έχουν σχέση οι καινούργιοι με τη νοθεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το γνωρίζω και εγώ αυτό. Μου φαινεται εαν μπείτε και στην λίστα γράφει οτι το πρατήριο λειτουργεί με νέα Διεύθυνση!!! Προσοχή στις παρεξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H λίστα αυτή είναι πριν 4 χρόνια απλά δημοσιευτηκε τώρα. Μην μας πάρει όλους η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com