Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Α.Ο.Μοσχάτου για την χθεσινή νίκη με τον Παννεαπολικό

Στον σημερινό (χθεσινό) αγώνα με τον Πανεαπολικό στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ, ο Α.Ο. Μοσχάτου παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εικόνα κέρδισε με 4-1.

Συνήθως τα αποτελέσματα των ομάδων είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν παρουσιάζονται με δελτία τύπου των ομάδων.

Ο λόγος που διαλέγουμε να επικοινωνηθεί με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί πρέπει να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα στους φίλους της ομάδας.

Ο Α.Ο.Μ. έχει διαλέξει φέτος να κάνει αθλητισμό και θα το υποστηρίζουμε  καθημερινά άσχετα απο τα αποτελέσματα. Δύο νίκες συνεχόμενες δεν θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι γίναμε Μπαρτσελόνα και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες δεν ακυρώνουν καμία προσπάθεια.

Στο σωματείο γίνεται δουλειά σε βάθος και θα φανεί στο μέλλον. Υπάρχουν Ακαδημίες που δουλεύουν καθημερινά 5 μέρες την εβδομάδα με εξαιρετικούς επαγγελματίες που διδάσκουν ποδόσφαιρο τα παιδιά μας.

200 αθλητές που αποτελλούν το αύριο της ομάδας και θα είναι ¨τα δικά μας παιδιά¨ που θα πάνε την ομάδα πολυ ψηλά. Για μας που είμαστε κάθε μέρα μαζί τους και βλέπουμε πόσο ταλέντο υπάρχει σε όλα τα τμήματα υποδομών,πόσο πρόοδος και καθημερινή εξέλιξη υπάρχει σε όλους, αποτελλεί μεγάλη ευθύνη και υποθήκη για τον σύλλογο για μία εξαιρετική επόμενη μέρα.

Ποδοσφαιρικό εγωισμό φυσικά και έχουμε όλοι, απο τα μέλη της Διοίκησης,τους προπονητές,τους πάικτες μέχρι τους φροντιστές,μασέρ και γιατρούς της ομάδας. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και το προσπαθούμε κάθε φορά.

Άλλες φορές έρχονται τα αποτελέσματα και άλλες όχι. Εμείς θα κρυφοκοιτάζουμε πάντα την πρώτη θέση αν και δεν έιναι αυτοσκοπός μας. Από την αρχή της χρονιάς χαραξαμε τις γραμμές μας και θα κινούμαστε μέσα σε αυτές αδιάλειπτα και χωρίς εκπτώσεις.

Ανανέωση, φίλαθλο πνεύμα, προσπάθεια και μέσα απο αυτά θα φτάσουμε στο ζητούμενο. Η Ομάδα χτίζεται με νέα φιλοσοφία και δεν θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα. Δεν μιλάμε για τα πρόσκαιρα αποτελέσματα ενός Σαββατοκύριακου αλλά για την αλλαγή νοοτροπίας σε όλους τους τομείς αγωνιστικούς και Διοικητικούς.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας που είναι κοντά μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμότατα τους χορηγούς επικοινωνίας της ομάδας μας που προβάλλουν κάθε δραστηριότητα μας. Ειδικότερα:

Ευχαριστούμε το Moschato Tavros Life,
Ευχαριστούμε το Moschato Live,
Ευχαριστούμε την Mosxatoupolis και ευχόμαστε να κρατάτε πάντα ψηλά την σημαία της αντικειμενικής και έγκαιρης πληροφόρησης.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Μετά τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com