Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Παρέμβαση Καραφωτιά για το πρόβλημα της μάντρας στο 2ο Δημοτικό Ταύρου

Ο κ. Καραφωτιάς, Πρόεδρος της Κοινότητας Ταύρου με σχόλιο του, μας είχε διαβεβαιώσει, πως θα παρευρεθεί στο σχολείο την Δευτέρα ( όπως και έκανε) αλλά και στην μάντρα ''χαβούζα'' που βρίσκεται δίπλα στο 2ο Δημοτικό Ταύρου ώστε να κινηθεί άμεσα για τη λύση του προβλήματος.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας και μπράβο του, έκλεισε συνάντηση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου με τον επιχειρηματία της συγκεκριμένης μάντρας και αναφέρει σε σχόλιο στο blog μας τα εξής: 

Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της περιοχής και τους καθηγητές, ότι σε συνάντηση που είχαμε σήμερα το μεσημέρι 12/12/2011 στο γραφείο της δημοτικής κοινότητας με τον κ. Μάκη ενοικιαστή του οικοπέδου και αφού του ανέφερα τις προθέσεις και τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει η Δημοτική Κοινότητα σε σχέση με την κατάσταση που υπάρχει στο οικόπεδο, συμφωνήσαμε ότι μέχρι τις εορτές θα έχει φύγει και θα καθαρίσει και το ακίνητο. Ήδη έχει βρει αλλού χώρο, στο δήμο Αιγάλεω.

Καραφωτιάς Πέτρος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου

Ευχόμαστε να πάρουν όλα το δρόμο τους και το θέμα να λήξει.
Εμείς σαν blog, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και θα σας ενημερώνουμε για τα νεότερα.

20 σχόλια:

  1. Εαν εδρασε τόσο γρηγορα ο Πέτρος μπράβο του. Όμως θα οι γιορτες πλησιαζουν. Για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καραφωτιά ελπίζουμε ότι θα κινήσετε τις διαδικασίες για να ελεγχθούν και οι υπόλοιπες μάντρες που βρίσκονται πίσω από το 2ο Δημοτικό οι οποίες είναι ερμητικά κλειστές με ψηλές μάντρες για να μην μπορεί κάποιος περαστικός να δει τι εργασίες γίνονται μέσα. Επιτέλους να απομακρυνθούν δίπλα από το σχολείο οι μάντρες του θανάτου. Όπως αποδείξατε έχετε τη θέληση και την ικανότητα να τα καταφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καθάρματα σαν τον κ. Μάκη που δηλητηριάζουν τον κόσμο δεν πρέπει να τα αφήνουμε σε χλωρό κλαρί. Κύριε Καραφωτιά, πρέπει άμεσα να ενημερώσετε το Δήμαρχο Αιγάλεω για το "φυντάνι" που πάει να φυτρώσει στο Δήμο του ώστε και αυτός να πράξει εγκαίρως τα δέοντα για να προστατεύσει τους Αιγαλιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο κ.Καραφωτιά.
    Συνεχίστε την παρεμβατική σας δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριάκος Λουράντος (μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Ταύρου κατά της καύσης καλωδίων)12 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:05 μ.μ.

    Όταν πιάνουμε στα πράσα έναν εγκληματία δεν αρκεί απλά να τον διώχνουμε. Πρέπει να τον παραδίδουμε και στη δικαιοσύνη για να τιμωρηθεί. Ο "κύριος" αυτός έκαιγε καλώδια και πότιζε καρκίνο τα 240 παιδιά του 2ου Δημοτικού. Δεν είναι δυνατό να μείνει ατιμώρητος. Ο Δήμος πρέπει να του υποβάλλει μήνυση γιατί η καύση είναι ποινικό αδίκημα. Όσο υπάρχει ατιμωρησία οι εγκληματίες αυτοί θα συνεχίσουν να μας δηλητηριάζουν. Δεν αρκεί απλά η εκδίωξή τους, χρειάζεται και η παραδειγματική τιμωρία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΣΩΣΤΟΣ Ο 7:22. ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ "ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚ..... ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να του κάνετε και εσείς μήνυση λαλίστατε κατά τα άλλα κύριε Λουράντε.
    Μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα από τον Δήμο και το Κράτος.
    Ο Δήμος είμαστε εμείς.
    Μια ζωή κριτική εκ του ασφαλούς σας θυμάμαι να κάνετε.
    Θα πρέπει να αποφασίσετε αν είστε ενεργός πολίτης ή ενεργός σχολιαστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστός ο κ.11:28 μ.μ. Κύριε Λουράντε για να κάνει μήνυση ο δήμος, θα πρέπει να τον πιάσει στα πράσα σωστά;Όταν εσείς τον πιάσατε τι κάνατε;Έχετε κάνει μήνυση στον κ. Καμίνη για την Ορφέως; και αν ναί πότε θα γίνει η δίκη;Ερώτησα τον κ. Καραφωτιά, στο Αιγάλεω που πάει και μου είπε,σε χώρο οπου υπάρχουν βιομηχανικές και βιοτεχνικές δραστηριότητες και όχι σε κατοικημένη περιοχή.Ο κ. Μάκης φεύγει αυτό δεν σας αρκεί;Γιατί θέλετε να κάνετε φτηνούς εντυπωσιασμούς;Καλή η ενημέρωση προς την δημοτική αρχή,αλλά όταν βλέπετε ότι κάτι πάει να γίνει, αφήστε το να γίνει. Επιτέλους ήμαρτον μαζευτήτε λίγο.Κάτοικος Εσταυρωμένου είμαι και βλέπω. Ταυρομάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριάκος Λουράντος (μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Ταύρου κατά της καύσης)13 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:37 π.μ.

    Απάντηση στον ανώνυμο των 11:28 μ.μ.
    Αν θα κάνω εγώ μήνυση ή όχι είναι δικός μου λογαριασμός, γιατί εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και γι' αυτό δεν υποχρεούμαι να λογοδοτώ σε κανένα. Το θέμα είναι τι κάνει η Δημοτική Αρχή η οποία είναι εκλεγμένη εκπροσωπεί το λαό του Ταύρου και είναι υποχρεωμένη να λογοδοτεί σε αυτόν. Η εκάστοτε Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τους πολίτες και όχι να τους αφήνει να βγάζουν αυτοί τα κάστανα από τη φωτιά.
    Το ότι κάποιοι πολίτες αποφασίσαμε να αφήσουμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας και να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας και την υγεία μας δεν δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτούς που είναι αραχτοί στους καναπέδες τους να μας κάνει υποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αυτό δεν πείσατε ΚΑΝΕΝΑ κ.Λουράντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριάκος Λουράντος (μέλος της Επιτροπής Κατοίκων Ταύρου κατά της καύσης καλωδίων)13 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:32 μ.μ.

    Ενημερώνω τα παπαγαλάκια των 11:28 και 8:32 που ανέλαβαν ρόλο συνηγόρου της Δημοτικής Αρχής και του κ. Καραφωτιά, ότι αν η Επιτροπή Κατοίκων έκανε μήνυση σε όποιον έπιανε στα πράσα να καίει, θα έπρεπε να ξοδεύουμε όλους τους μισθούς μας στους δικηγόρους και να έχουμε πεθάνει από την πείνα. Άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό αλλά συλλογικό. Δεν μπορούν να το φορτωθούν στις πλάτες τους οι λίγοι ενεργοί πολίτες της Επιτροπής. Φτάνει που έχουμε επωμιστεί όλο το τρέξιμο.
    Όσο για τη μήνυση στον Καμίνη σας πληροφορώ ότι στη διαπαραταξιακή Επιτροπή αποφασίστηκε να κάνει ο Δήμος μήνυση στον Καμίνη και μάλιστα συμφώνησε σ' αυτό και ο Δήμαρχος. Όμως από τότε έχουν περάσει μήνες και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτε.
    Εσύ Ταυρομάχε, αφού λες ότι είσαι κάτοικος Εσταυρωμένου, θα πρέπει να ξέρεις ότι η Επιτροπή Κατοίκων δεν αρκείται στο να κάνει υποδείξεις στον εκάστοτε Δήμαρχο. Έχει διοργανώσει συνελεύσεις κατοίκων, έχει διοργανώσει κινητοποιήσεις, έχει μοιράσει ανακοινώσεις για ενημέρωση των κατοίκων, έχει μαζέψει υπογραφές και έχει κάνει γνωστό το θέμα σε όλους τους αρμόδιους φορείς (όχι στέλνοντας έγγραφα αλλά με προσωπική επαφή), με αποτέλεσμα αυτή την εποχή να υπάρχει μια πρωτοφανής κινητοποίηση για την επίλυση του προβλήματος.
    Ιδιαίτερα για τα σκραπατζίδικα, είναι επίτευγμα της Επιτροπής το ότι κατόρθωσε να καταγράψει ΟΛΑ τα σκραπατζίδικα, όχι μόνο του Ταύρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ελαιώνα και να παραδώσει τον κατάλογο στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος οι οποίοι αυτή τη στιγμή διεξάγουν πραγματικό ανθρωποκυνηγητό και σε λίγο καιρό θα τα δούμε να σφραγίζονται το ένα πίσω από το άλλο.
    Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο όμως, να βγαίνουν παπαγαλάκια και να μας λένε ότι δεν αρκούν όλα όσα κάναμε πέντε χρόνια τώρα, αλλά θα πρέπει να φάμε και όλη μας την περιουσία στους δικηγόρους για μηνύσεις, πράγμα που είναι υποχρέωση του Δήμου να κάνει, αφού όπως προείπα το πρόβλημα είναι συλλογικό και όχι προσωπικό.

    Ε λοιπόν όχι. Δεν αρκεί που ο κ. Μάκης φεύγει (και μάλιστα φεύγει όχι γιατί κάποιος τον διώχνει αλλά από μόνος του, επειδή ήδη έχει βρει χώρο στο Αιγάλεω, όπως παραδέχεται ο κ. Καραφωτιάς). Πρέπει να υπάρξει και παραδειγματική τιμωρία ώστε να μην αποτολμήσουν αργότερα και άλλοι να διαπράξουν παρόμοια εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΥΡΟΜΑΧΕ΄Η ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΣΣΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.........
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΡΑΚΤΟΣ-Η ΚΑΝΤΑ ΕΣΥ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραια λογικη!!!!!!
    δηλαδη μας λετε οτι ο Λουραντος και οχι ο Δημος πρεπει να κανει τις μηνυσεις!
    Με την ιδια λογικη αυτος που εκανε το δευτερο σχολιο και ζητα να ελεγχθουν οι μαντρες πρεπει κιαυτος να το κάνει μόνος του!
    Και ο αλλος που λεει οτι πρεπει να ενημερωθει ο δημαρχος αιγαλεω κι αυτός με την ιδια λογικη πρεπει να παει μονοσ του να τον ενημερωσει!
    Και τοτε το δημαρχο τον προεδρο της τοπικης κοινοτητας και τους εφτα (ζωη ναχουν) αντιδημαρχους γιατι τους πληρωνουμε αν είναι να τα κανουμε ολα μονοι μας???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημερα σε ολους εγω λεω αντι να τρωγομαστε μεταξυ μας και να χανουμε χρονο με τισ συζητησεις και τις κατινιες επιτελουσ να επιληφθουμε επι του θεματος και επιτελους να δουμε και πραξεις ολα αυτα που λεμε..φτανει πια... ελεος τα παιδια μας συνεχιζουν να εχουν σχολειο και συνεχιζει το προβλημα να υπαρχει...ασ κανει καποιος κατι επιτελους..εγω ειμαι προθυμος να βοηθησω σε αυτο.μολις μου πει καποιοσ υπευθηνοσ τι να κανω ασ στειλει μυνημα να του δωσω τα στοιχεια μου και να βοηθησω σε οτι μπορω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καιρος που τον Δημο τον διοικουσαν ανιδεοι ανθρωποι τελειωσε!!!Εσεις που το παιζετε σωτηρες μας,και οι τρεις σας,υπηρξατε υποψηφιοι στον συνδιασμο του κυριου Σωπακη.Εαν αξιζατε κατιτις ο κοσμος θα σας ειχε εκλεξει,ομως σας εστειλε στα σπιτια σας!!!Τι νομιζετε οτι κανετε;Ξεθωριασατε!Καταλαβετε το και αφηστε μας ησυχους.Εχουμε πλεον Δημοτικη Αρχη και Δημαρχο ικανο που γνωριζουν και μπορουν να λυσουν τα προβληματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ 4:21 ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟΣΟ ΡΗΧΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΤΥΧΙΑ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ REALITIES KAI OXI ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ Δ.Σ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά ο 4:21 ζει σε άλλο πλανήτη. Εάν ο κόσμος ψήφιζε όποιον πραγματικά άξιζε, θα είχε η χώρα αυτό το κατάντημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γι αυτό εισαι ο Mr Karafire!!μια επιστολή βγάζεις και τους κάνεις όλους μπουρλότο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά ο άνθρωπος φεύγει από την μάντρα που είχε ενοικιάσει κι εσείς τρώγεστε με το εγώ με το εσείς. Επιτέλους ήμαρτον πάψτε αυτή την ηλίθια την αυτοπροβολή.Είπε ο άνθρωπος φεύγει, ε!! λοιπόν πάρτε και ένα τουφέκι και την ώρα που φεύγει ρίχτε του και μια να τελειώνει. Θα σοβαρευτείτε καμία φορά, για να υπάρχει αποτέλεσμα.Απ'ότι έμαθα και έτυχε να δω κάποια έγγραφα ,ο πρόεδρος έχει επιστολές στις υπηρασίες για έλεγχο όλων των επιχειρήσεων στο 2ο δημοτικό. Ο ΔΗΜΟΤΗΣ & κάτοικος περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΑΚΗ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ 30ΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Ο KARAFIRE ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΣΤΑ ΤΡΙΑ Μ.Μ.Μ." (ΜΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com