Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Άτυχος ο Α.Ο Μοσχάτου και ο Νικοπολίδης σήμερα στο γήπεδο του ΑΟΜ

Καλύτερο σε γενικές γραμμές  το Μοσχάτο από τον Καραβά όμως άτυχο στην τελική προσπάθεια έμεινε στο ισόπαλο 1-1 .

Ξεχώρισαν οι Σαλάμης, Καράμπελας ενώ το Μοσχάτο ήταν ανώτερο και θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο όταν και σκόραρε με ένα πολύ όμορφο γκολ. H ομάδα του Καράβα έδειχνε οτι δεν μπορεί να αντιδράσει σε όλο τον αγώνα όμως ο ΑΟΜ ισοφαρίστηκε από ένα σούτ έξω από την περιοχή στο 53.'

Πολλές παρουσίες από την Δημοτική αρχή σήμερα στο γήπεδο παρά το τσουχτερό κρύο.

Στις εξέδρες του Α.Ο.Μ μεταξύ άλλων ήταν και ο Δήμαρχος Άνδρέας Ευθυμίου, ο αρχηγός του συνδυασμού '' Πολίτες Μπροστά'' ο Άρης Κρεμμύδας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου- Ταύρου Θανάσης Ντερέκας, ο πρόεδρος του πνευματικού κέντρου και υπεύθυνος στα του Αθλητισμού  Άντώνης Μπούτσης, ο κοινοτικός σύμβουλός κ. Φελλάς ο Αντιδήμαρχος κ. Δημητρίου κτλ ενώ έκανε αισθητή την παρουσία και ο παλαίμαχος πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής ομάδας Αντώνης Νικοπολίδης.( Φώτο 1)

5 σχόλια:

  1. ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΥΡΕΣ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει ένας Μοσχατιωτης ο οποίος έχει μεγάλες συμπάθειες και μεγάλες αντιπαθειες. Πιθανώς στα εσωτερικά του Δήμου να του καταλογίζουν κάποιοι, όχι βέβαια και πολύ αντικειμενικά σκεπτόμενοι, διάφορα. Κανείς όμως και ποτέ δεν αμφισβήτησε ότι πονάει το Μοσχατο, σκέφτεται για το καλό και την ανάπτυξη του αθλητισμού, και ότι απο οποίο πόστο και αν βρέθηκε βοήθησε Μοσχατιωτες άσχετους πολιτικής ταυτοτήτας. Αυτός είναι ο Θανάσης ο Ντερεκας. Για μια ακόμα φορά βγάζει τα κάστανα απο την φωτιά. Με δικές του ενέργειες το γήπεδο θα ενταχθεί σταεργα της περιφέρειας. Ήδη απο έγκυρες πηγές τυγχάνει να γνωρίζω την ουσιαστική του παρέμβαση. Θα μπορούσε δε σήμερα στο γήπεδο να πουλήσει και λίγο την ενέργεια του αυτή αλλα προς τιμήν του δεν το έκανε. Να μην ξεχνάμε δε ότι το γήπεδο του Μοσχάτου οφείλει στον Ντερεκα την ύπαρξη του. Απλά το υπενθυμίζω γιατί κάποιοι το ξεχνάνε. Στο δε γήπεδο σήμερα είχα την αίσθηση ότι κάποιοι κύριοι του Δήμου αν μπορούσαν να σκοτώσουν με το βλέμμα.....θα τον είχαν στείλει ακλαφτο. Α ρε Θανάση γιγάντιε και μοναδικέ τι πλάκα τους κανείς. Σπύρια βγάλανε γιατί τους χαλασες το
    Σόου. Αφού ήρθε δε και ο Μπουτσης στο γήπεδο τα είδαμε Όλα..... Βέβαια ο άνθρωπος δεν ήρθε, τον συρανε αλλα δεν βαριέσαι. Την πόρτα μια φορά την βρήκε, το καφεδάκι του το ήπιε, τώρα ξέρει πλέον και που είναι το γήπεδο του Μοσχάτου. Όσο ζεις μαθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε πολύ πλάκα. Είναι δύσκολο να είσαι πολιτικός σήμερα. Είχαν μια φάτσα άλλο πράγμα. Τι δουλειά έχουμε μέσα στο ψοφοκρυο... Δεν βαριέσαι. Όλα τριγύρω αλλάζουμε και Όλα τα ίδια μένουν. Προφανώς αυτοί νομίζουν ότι με την παρουσία τους σήμερα λύθηκαν Όλα τα προβλήματα του γηπέδου. Προσωπικά πιστεύω ότι υπόγειο υπήρχε, υπαρχει και θα υπαρχει... Κι όταν κάτι παει να ταράξει τα νερά ότι και να είναι αυτό, βρίσκουν παντού χώρους να φτιάξουν τα υπόγεια τους....ακόμα και στις εξέδρες του γηπέδου. Βρίσκουν πρόθυμα τσιρακια και υποτακτικούς να
    βάλουν τα θεμέλια.... Μόνο να θυμούνται μερικοί γηπεδικοι γνωστοί και μη εξαιρεταιοι ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.... Κι αν τους έδωσαν κάτι αξιώματα σε επιτροπές για να σταματήσει η γκρίνια είναι παγκόσμια αποδεδειγμένο ότι την προδοσία πολλοί εμισησαν τον προδότη ουδείς. Μπείτε σε όσες επιτροπές θέλετε προεδρακια της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θανάσης σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ για το γήπεδο του Μοσχάτου.

    Όμως φίλε 12,06 γράφεις σε ένα σημείο το εξής:
    '' Να μην ξεχνάμε δε ότι το γήπεδο του Μοσχάτου οφείλει στον Ντερεκα την ύπαρξη του''

    Για να πούμε λίγο και την Ιστορία αυτού του γηπέδου γιατί θα τρελαθούμε κιόλας.

    Το γήπεδο ήταν δημιουργία αλλά και όραμα του πρώην Δήμαρχου Μοσχάτου Παπαδημητρίου.

    Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον Δήμο. Βέβαια δεν υπάρχει καμία ταμπέλα που να αναγράφει το όνομα του γιατί όπως πάντα ο κ Παπαντώνης φρόντισε να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει το ποιός έκανε τα σημαντικότερα έργα στα μισά χρόνια θητείας του.

    Ο Παπαντώνης ένα πολιτιστικό κεντρο έκανε με τόσα προβλήματα που εξακολουθούν και υπάρχουν αλλά Η ταμπέλα με μεγάλα γράμματα ΥΠΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Ταξιαρχή Παπαντώνη την κότσαρε στην Πόρτα.

    Άρα φίλε 1206 Το γήπεδο Μοσχάτου Οφείλεται στον Ανδρέα Παπαδημητρίου και μόνο...

    Αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com