Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Καταγγελία για κλοπή ρεύματος από τον κινηματογράφο Μασκώτ στον Ταύρο

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ταύρου κύριος Καραφωτιάς ενημέρωσε μέσω facebook οτι σήμερα 7-11-2011 και ώρα 05.15 τα ξημερώματα εκπρόσωπος της Δημ. Κοινότητας Ταύρου, παρουσία δύο περιπολικών της Άμεσου Δράσης, έκαναν επιτόπιο έλεγχο κατόπιν καταγγελίας από εργαζόμενο στο δήμο, ότι στο πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένα στον θερινό κινηματογράφο ΜΑΣΚΩΤ γίνονταν κλοπή ρεύματος αφού προηγουμένως είχαν σπάσει το καπάκι του πίνακα της ΔΕΗ, από αθίγγανους παραπλήσιου οικοπέδου επί της οδού Σάμου στο πάρκο. Εδόθη εντολή να σφραγιστεί η πόρτα της οδού Σάμου προς το πάρκο και να επισκευαστεί άμεσα ο πίνακας.

5 σχόλια:

  1. Γνωστοί οι γύφτοι της περιοχής, γνωστό και το σημείο που καταπάτησαν και μένουν. 50 μέτρα πιο πάνω απ' τον κινηματογράφο πίσω από την μάντρα. Ο κ. Δήμαρχος, τι έχει να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΦΕΩΣ; ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ; ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε των 11:55 7 Νοεμβρίου 2011,εγώ ανήκω στην παράταξη του κ.Κρεμμύδα,αλλά κάνεις ένα φοβερό λάθος.Δεν έχει πει ποτέ ότι θα διώξει, αλλά οτι πρέπει να φύγουν άμεσα.Δές 'ομως κάτι γύρω σου και αναλογήσου, μήπως αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμη δικαιωθεί;εγώ ούτε ψηφοφόρος του είμαι, ούτε τον στηριξα και ουτε πρόκειται να ξαναασχοληθώ με την πολιτική.Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, διότι θέλω να είμαι πρώτα τόμιος με τον εαυτό μου.Εσιες οι υπόλοιποι τόσα χρόνια τι κάνατε; για δες τε τι γίνεται με τα σεισμόπληκτα στον Φωστήρα και ξυπνήστε, μην είσαστε νεκροθάφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙΣ Η΄ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η΄ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Η΄ ΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΞΥΠΝΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com