Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

LE MONDE: Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο

Οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών επαναπροσδιορίζουν τις υποδομές της τουριστικής εκπαίδευσης!

Το ΙΙΕΚ LE MONDE μεταστεγάζεται σε νέες κτηριακές εγκαταστάσεις, μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα.
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στο κέντρο της Αθήνας, το ΙΙΕΚ LE MONDE που εξειδικεύεται αποκλειστικά στις ξενοδοχειακές, γαστρονομικές και τουριστικές σπουδές, μεταφέρεται τώρα σε ένα ενιαίο κτήριο 4 ορόφων και συνολικού εμβαδού 5500 m2 στην οδό Θεσσαλονίκης 45 στο Μοσχάτο, μόλις 50 μ. από τη λεωφόρο Πειραιώς και ακριβώς απέναντι από το σταθμό του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ).

Το ΙΙΕΚ LE MONDE φέρνει νέα εποχή στην τουριστική εκπαίδευση στην Ελλάδα, μεταφερόμενο σε ένα ενιαίο κτήριο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών.

Το νέο κτηριακό συγκρότημα διαθέτει:
  • 9 εργαστήρια γαστρονομίας καταλλήλως εξοπλισμένα με μηχανήματα, ηλεκτρικές συσκευές και οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, από τα οποία 5 εργαστήρια μαγειρικής και 4 εργαστήρια ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας και σοκολατοποιίας. Όλα τα εργαστήρια έχουν χωρητικότητα πάνω από 70 m2 το καθένα, επιτρέποντας σε όλους τους σπουδαστές να εργάζονται και να κινούνται με ευκολία,
  • Εργαστήριο bar και εστιατορικής τέχνης.
  • Εξειδικευμένο εργαστήριο ηλεκτρονικού πρακτορείου.
  • 2 εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών πλήρως εξοπλισμένα.
  • Μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο, η οποία διαθέτει 2800 βιβλία και περιοδικά, αποκλειστικά εξειδικευμένα στον τουρισμό και η οποία έχει πρόσβαση στις σπουδαιότερες e – libraries.
  • Ενα εστιατόριο gala.
  • Αίθουσα συνεδρίων.
  • Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας.
Το ΙΙΕΚ LE MONDE προσφέρει προγράμματα σπουδών σε τέσσερις βασικές ειδικότητες: Hotel Management – Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Tourism Management – Ειδικός Τουριστικού Πρακτορείου, Chef – Επαγγελματική Μαγειρική, Pastry Chef – Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία.

Τα μαθήματα της νέας σπουδαστικής χρονιάς, που θα ξεκινήσουν από μέσα Οκτωβρίου 2011, θα πραγματοποιηθούν στο νέο κτήριο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, έως την έναρξη των μαθημάτων, στην οδό Χαλκοκονδύλη 60. Με μεγάλη μας χαρά καλούμε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τις νέες μας εγκαταστάσεις στην οδό Θεσσαλονίκης 45 στο Μοσχάτο, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IIEK LE MONDE
info@lemonde.edu.gr/www.lemonde.edu.gr
Νέα διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο (απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ) T.K. 183 46 τηλ. 210 5230530, 210 8211700

4 σχόλια:

  1. Η καλύτερη σχολή μαγειρικής ever. Είναι όμως ακριβή ρε γαμώτο!!!Ειδικά για την εποχή ασύμφορη θα έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον αυτοί λένε από την αρχή το συνολικό κόστος της χρονιάς και κάνουν και μάθημα. Είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει. Πήγα και είδα, είναι super.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ Lemonde ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ. Κάντε copy την διεύθυνση http://moschato-tauros-life.blogspot.com/2011/11/blog-post_7001.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. miso ti mageiriki eliza thanasi ean deis to min steile minima sinantithikame simera sto treno poy bromage axaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com