Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Email Αναγνώστη: Ένα πρόβλημα χωρίς τελειωμό

Καλησπέρα.

Για μια ακόμα φορά οι “γνωστοί – γνωστοί” έκαναν το θαύμα τους.

Αυτήν την φορά αφαίρεσαν καπάκια από φρεάτια για την γνωστή “ανακύκλωση” βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο διερχόμενα μηχανάκια , αυτοκίνητα , ποδήλατα και πεζούς.

Το σημείο είναι στην οδό Κωσταντινουπόλεως στο ύψος του νηπιαγωγείου “Τα Τριανταφυλλάκια” και στην τελευταία φωτογραφία φαίνονται και τα ίχνη από το σύρσιμο για να τα πάρουν.

Φυσικά για ακόμα μια φορά έκλεψαν και καπάκι από ρολόι της ΕΥΔΑΠ.



Δείτε φωτογραφίες



ΦΩΤΟ: AplosPolitis

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς και πάλι οι γνωστοί ( ξέρουμε ποιοί τα κάνουν) αλλά πρέπει να πιαστούν επ'αυτοφόρω,χτύπησαν και πάλι την περιοχή του Ταύρου.Αφαίρεσαν καπάκια από τα φρεάτια (σύνολο 6 σύν μια σχάρα)από την οδό Κων/λεως.Την Δευτέρα θα κατετεθεί μήνυση κατ'αγνώστων στο Α/Τ Πετραλώνων.Παράλληλα θα πρέπει να δρομολογηθούν ενέργειες άμεσες από την νομική υπηρεσία του δήμου σε συνεργασία με την αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές το ΥΠΕΧΩΔΕ καιτον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στην οδό Δήμητρας 47 ώστε να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ οι Αθίγγανοι οι οποίοι βρίσκονται παράνομα εκεί με την ανοχή της πολιτείας.Παράλληλα πρέπει επιτέλους αυτή η ιστορία με τα ΣΚΡΑΠ να πάρει τέλος.Ένα βρίσκεται οδός Λ.Ειρήνης 22 με κόκκινες γκαραζόπορτες μετά το ρέμα του Προφήτη Δανιήλ και το άλλο στην οδό Ψαρρών απέναντι.Το τρίτο στην οδό Θέμιδος στον Φωστήρα.Ως εδώ ο κόσμος-ο δήμος-οι επιχειρηματίες δεν αντέχουν άλλο.Προχτές επιχείρησαν να κλέψουν τους ασυρμάτους από τον φύλακα στις γραμμές του ΟΣΕ, το βράδυ επιχείρησαν να κόψουν τα καλώδια από τον Προαστικό,τα καροτσάκια από τα Μάρκετ τα κόβουν με τροχούς στον καταυλισμό στην οδό Δήμητρας και τα πωλούν για σίδερο.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ;Το πρωϊ της Κυριακής που έκανα την βόλτα μου διεπίστωσα το χάλι στην οδό Κων/λεως και κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες, αφού μπορεί να πάσει όχημα ή μηχανή στο φρεάτιο και να σκοτωθεί ο επιβάτης ή ο οδηγός.Περιμένω η νομική υπηρεσία του δήμου να ξεκινήσει άμεσα τις διαδιακασίες με τον εισαγγελέα προς απομάκρυνση εκτός ΤΑΥΡΟΥ.Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου Καραφωτιάς Πέτρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καρφωτιά,

    πριν λίγες ώρες όλος ο τόπος πνίγηκε απο τα τοξικά λόγω των καλωδίων που έκαιγαν στον καταυλισμό.
    Αυτοί που έχουν αναλάβει την υλοποίηση του ''πράσινου σημείου '' στον καταυλισμό μόνο για τις γιορτές και τις εκδηλώσεις που γίνονται εκεί μέσα ξερουν να επισκέπτονται τον χώρο;
    Σήμερα, χθές, αύριο που είναι;
    Καημένοι Έλληνες ...
    Όλο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια ...
    Απο πράξεις τίποτα !!!
    Μόνο εαν φύγουν απ την περιοχή θα γλυτώσουμε απο αυτούς και όλες τις παρανομίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε Καραφωτιά.Γνώστης μα τα ούλα του.Που είναι όμως η δημοτική αρχή που μέλος της είσαι και συ που υποσχόταν άμεσες λύσεις.Είστε υπόλογοι όλοι γιατί έχετε συνηθίσει να εξαπατάτε με υποσχέσεις για άγρα και μόνο ψήφων.Είστε υπόλογοι κ. Καραφωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι, εδώ δεν μιλάμε για απλές κλοπές. Έχουμε ξεφύγει απ' το θέμα αυτό. Μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες και η πολιτεία έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προστατεύσει αυτούς από τους οποίους ζητάει να την εμπιστευτούν κάθε 4 χρόνια.
    Το γεγονός ότι αφαιρέθηκαν φρεάτια από υπονόμους δίπλα σε παιδικό σταθμό μόνο ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το κράτος θα πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΙ απ' τον αιώνιο ύπνο και να αναλάβει δράση. Και αν δεν μπορεί το κράτος να ξυπνήσει από μόνο του ΟΦΕΙΛΟΥΝ να το ξυπνήσουν οι τοπικοί άρχοντες. Σύντομα μάλιστα πριν έρθουν τα πρώτα θύματα.
    Προσωπικά, τυχαίνει και περνάω πάρα πολλές φορές από το συγκεκριμένο σημείο. Το γεγονός ότι είμαι πατέρας μικρού παιδιού και η σκέψη και μόνο τι μπορεί να συμβεί αν πέσει κάποιο παιδάκι μέσα στον υπόνομο με κάνει να λέω ειλικρινά το εξής: ΑΝ ή ΟΤΑΝ πετύχω κάποιον από τους γνωστούς Ρομά, Πακιστανούς ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο, να κάνει τέτοια πράγματα, θα τον σπάσω στο ξύλο. Δεν θα του φωνάξω ούτε θα τον προειδοποιήσω. Θα του σπάσω τα μούτρα και μετά θα τον πετάξω μέσα στο φρεάτιο. Με ασθενοφόρο θα τον πάρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ Ο 12,00. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανοχη που υπαρχει εδω και χρονια στον Ταυρο με τις ανακυκλωσεις και τα σκραπ απο τις Δημοτικες Αρχες ειναι εγκληματικη , δεν παει αλλο καντε κατι ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com