Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Email Αναγνώστη: Τα σκουπίδια στον Ταύρο

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοικος Ταύρου και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση στον Δήμο, για την συγκομιδή των σκουπιδιών την εβδομάδα που πέρασε.

Την Παρασκευή 7/10 αλλά και το Σάββατο 08/10 που πέρασα από την περιοχή του Μοσχάτου για κάποιες δουλειές που είχα, παρατήρησα το εξής παράλογο και θα ήθελα κάποιος να μας το εξηγήσει αυτό. Εάν βέβαια μπορεί.

Οι κάδοι σκουπιδιών στο Μοσχάτο ήταν καθαρισμένοι σαν να είχε περάσει φορτηγό του Δήμου και τα είχε αδειάσει όλα, ενώ στον Ταύρο όλοι οι δρόμοι ήταν πλημμυρισμένοι με σκουπίδια.

Συγνώμη κύριοι, Εάν θέλετε να λεγόμαστε ενιαίος Δήμος θα πρέπει να κοιτάτε και λίγο τον Ταύρο.
Δεν λέω ότι δεν έχει γίνει δουλειά στην καθαριότητα γιατί θα ήμουνα άδικος και μπράβο σας γι’ αυτό .

Όμως είναι αδιανόητο επάνω στην απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ να είμαστε εμείς με  τα σκουπίδια στις αυλές μας και στο Μοσχάτο να ψάχνεις να βρεις γεμάτο κάδο.

Ειλικρινά δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.

9 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 50% ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή για να καταλάβω εγώ που είμαι από Μοσχάτο. Η Καθαριότητα στο Μοσχάτο Δούλευε κανονικά και στον Ταύρο όχι; Πως γίνεται αυτό; Τα φορτηγά δεν είναι κοινά; Υπάλληλοι του Μοσχάτου δεν πάνε και στον Ταύρο και παράλληλα υπάλληλοι του Ταύρου έρχονται στο Μοσχάτο; Κάνω λάθος σε αυτό. Εαν ναι τι σκατα καλλικρατης και ενιαίοι Δήμοι. Άλλος θεός στην μία Κοινότητα και άλλος στην άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ ότι ξέρω από εργαζόμενους τα σωματεία είναι δυο και για αυτό ήταν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ???? Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά μην τρελαθούμε!!!
    Έχω βαρεθεί τις υπερβολές!
    Κι εγώ Ταυριώτης είμαι και βλέπω οτι ο δήμαρχος αναλογικά, ασχολείται περισσότερο με τον Ταύρο και για πολλά σοβαρά θέματα!
    Αλλά άμα θέλουμε να γκρινιάξουμε πάντα βρίσκουμε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 11:30 χωρίς παρεξήγηση αλλά μάλλον δεν είσαι από τον Ταύρο. Για να λες αυτά που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον 11:40. Ή δεν είσαι απ' τον Ταύρο ή συμβαίνει κάτι άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο Πρόεδρος του Σωματείου του Ταύρου είναι κολλητός με τον Μπαλασόπουλο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτα από όλα να προλάβω τους παραπάνω κυρίους που αμφισβητούν το αν είναι Ταυριώτης όποιος έχει αντίθετη άποψη από αυτούς.
    Γεννήθηκα και έζησα στον Ταύρο επί 35 χρόνια στην Κλαζομενών 33 και μένω στο Μοσχάτο από το 2006. Αυτό με κάνει 89% Ταυριώτη και 11% Μοσχατιώτη.
    Το σωματείο στην καθαριότητα του Ταύρου σαφώς τηρεί διαφορετική στάση από αυτό των εργαζομένων στην καθαριότητα στον δήμο Μοσχάτου και επί πλέον προσπαθεί να συμπαρασύρει και τους εργαζόμενους στο Μοσχάτο.
    Ναι, οι εργαζόμενοι στο Μοσχάτο αντιλαμβάνονται ότι έχουν δικαίωμα να απεργούν και να διεκδικούν το δίκιο τους αλλά δεν έχουν δικαίωμα να παίζουν με την δημόσια υγεία. Έτσι από τις 6:00 μέχρι τις 11:00 καθαρίζουν και μετά μέχρι τις 13:00 κάνουν κατάληψη στο Δημαρχείο, διεκδικώντας το δίκιο τους.
    Αντίθετα, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στον Ταύρο αδιαφορούν για τους κινδύνους που ενέχονται από τα συσσωρευμένα σκουπίδια για τα παιδιά μας και νοιάζονται περισσότερο στο να προσηλυτίσουν νέα μέλη για τα συνδικάτα στα οποία ανήκουν και που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, τάζοντας μονιμότητα, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωράνε τα κομματικά συμφέροντα.
    Αν λοιπόν ψάχνετε για τον υπεύθυνο γι' αυτή την διαφορά μεταξύ των 2 (ενοποιημένων πλέον) δήμων μην κατηγορείτε τον Δήμαρχο κο Ευθυμίου, αλλά ζητήστε τα ρέστα από τους Ταυριώτες εργαζόμενους στην καθαριότητα και το σωματείο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com