Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Επιστολή Δημάρχου προς τους νέους Μοσχάτου - Ταύρου για τα αποτελέσματα των Βάσεων


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ/ΤΕΙ

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε, Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους που μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις πανεπιστημιακές και τεχνολογικές σχολές της χώρας, είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Η εισαγωγή τους σε κάποια από τις σχολές της προτίμησής τους, είναι σίγουρα η καλύτερη επιβράβευση για την επίπονη προσπάθειά τους, τόσο τη δική τους, όσο και των οικογενειών και του εκπαιδευτικού προσωπικού που στάθηκαν στο πλευρό τους όλο το διάστημα της προετοιμασίας τους.

Παράλληλα, θα ήθελα να επισημάνω στους νέους εκείνους που δεν κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ότι το ταξίδι προς την πραγματοποίηση των στόχων τους δεν τελειώνει εδώ.

Η εκπαίδευση παραμένει πάντα μία σημαντική επιδίωξη, πολλές φορές όμως δεν αποτελεί πανάκεια για την επιτυχία στο μέλλον.
Αυτό που μετρά περισσότερο από όλα, ιδίως τις δύσκολες εποχές που καλούμαστε όλοι να δράσουμε, είναι η προσωπική θέληση και το ιδιαίτερο όραμα που ο κάθε νέος θέτει για τη δική του πορεία στη ζωή.

Αυτή η θέληση και οι δρόμοι που καλείται να ανακαλύψει κάθε ένας νέος ξεχωριστά προκειμένου να ακολουθήσει το δικό του όνειρο, είναι η κινητήρια δύναμη που πρέπει να κινεί τα νήματα της επιτυχίας.

Εύχομαι, λοιπόν, ολόψυχα, σε όλους τους νέους που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε αυτός στέφθηκε με επιτυχία είτε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, να συνεχίσουν να παλεύουν με δύναμη και όνειρα για την κατάκτηση του μέλλοντος, χωρίς να επηρεάζονται από το αρνητικό κλίμα και τις απαισιοδοξίες των μεγαλύτερων.

Η δύναμη, το θάρρος και η πυγμή τους είναι αυτά που θα τους οδηγήσουν μπροστά, νικητές σε όλους τους στόχους που οι ίδιοι θα θέτουν.

Εύχομαι την εκπλήρωση των ονείρων σας,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥΑνδρέας Γ. Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com