Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Μοσχατιώτικο συγκρότημα συμμετέχει στο X-Factor

Σήμερα στις 9 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ξεκινάει η 3η έκδοση του talent show Χ-Factor.
Ένα Μοσχατιώτικο συγκρότημα, οι Revolt, συμμετέχουν στο φετινό παιχνίδι. Οι Revolt. Ας δούμε τι γράφεται γι'αυτούς στην παρουσίαση των συμμετεχόντων.

REVOLT

Είναι μαζί 6-7 χρόνια. Στην αρχή ήταν 3 άτομα, όμως για το «X Factor» απέκτησαν άλλα δύο μέλη: τον μπασίστα και τον ντράμερ. Τραγουδούν ξένο ροκ. Έχουν παίξει σε ροκ μουσικές σκηνές όπως το "Όνομα του Ρόδου" και η "Αρχιτεκτονική."

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ Γεννήθηκε στις 16/12/1992. Είναι 17 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη. Παίζει μπάσο και κάνει φωνητικά. Ζει στο Μοσχάτο. Έκανε μαθήματα κιθάρας και μπάσου για 2 χρόνια κι έπειτα συνέχισε μόνος του. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Eddie Vedder και οι Pearl Jam. Θα ήθελε οπωσδήποτε στα live του «X Factor» να παίξουν ένα τραγούδι των «Rage Against The Machine».

Χόμπι του είναι το motocross, το snowboard, το γυμναστήριο και η ιστιοπλοΐα. Μαζί με τον ντράμερ ( Κωνσταντίνο Σουβατζηδάκη), ήταν μέλη του γκρουπ "Minor X", με το οποίο έχουν κάνει διάφορες εμφανίσεις και έχουν παίξει στο Mad Day Live. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο κέρδισαν την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό για μπάντες στο Μοσχάτο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΒΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Γεννήθηκε στις 31/03/1992. Είναι 18,5 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Είναι ντράμερ και ζει στο Μοσχάτο. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Bon Jovi και ο Eddie Vedder. Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να παίξει στα live του «X Factor» είναι το "Supermassive Black Hole" των Muse.

Χόμπι του είναι το μπάσκετ. Έπαιζε 5 χρόνια στην «Ελευθερία» Μοσχάτου. Έχει κάνει μαθήματα ντραμς σε ωδείο μόνο για 2 μήνες. Συνέχισε αυτοδίδακτος. Με τον μπασίστα (Μιχάλη Παππά) ήταν στο συγκρότημα "Minor X", με το οποίο έχουν κάνει διάφορες εμφανίσεις και έχουν παίξει στο Mad Day Live. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο κέρδισαν την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό για μπάντες στο Μοσχάτο. To «X Factor» είναι γι' αυτόν μια μεγάλη ευκαιρία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Γεννήθηκε στις 28/09/1989. Είναι 21 ετών, Ζυγός στο ζώδιο και ξάδελφος του Μιχάλη Παππά. Ζει στο Μοσχάτο. Αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Eddie Vedder και ο Chris Cornell. Το τραγούδι που θα ήθελε οπωσδήποτε να παίξουν σε ένα από τα live του «X Factor» είναι το "Alive" των Pearl Jam. Σπουδάζει στην σχολή Καλών Τεχνών στα Γιάννενα. Χόμπι του είναι το σκι. Από 15 ετών ήταν μέλος σε διάφορα συγκροτήματα, με τα οποία έκανε εμφανίσεις σε ροκ σκηνές και φεστιβάλ. Πήγε σε μουσικό σχολείο, όπου έμαθε να παίζει πιάνο, κιθάρα και βιολί. Το «X Factor» είναι γι αυτόν η μεγαλύτερη ευκαιρία που του έχει δοθεί έως τώρα.

Στο συγκρότημα συμμετέχουν και οι Γιάννης Καραχάλιος και Άντυ Λανή, που ζουν στον Αγ. Δημήτριο.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία

πηγή: Moschato-Live!

1 σχόλιο:

moschato.tauros.life@gmail.com