Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως συνεχίζεται...

Θέμα : Καύση καλωδίων και σκουπιδιών

 Ενώ οι διαδικασίες για την προώθηση της λύσης της ανακύκλωσης  ( ¨πράσινο σημείο¨ ) από το ΥΠΕΚΑ πρωτοστατούντος της ειδικής γραμματέως του Υπουργού κας Καραβασίλη Μ. μαζί με το κλιμάκιο εργασίας βρίσκονται σε εξέλιξη η καύση καλωδίων και σκουπιδιών από τους Ρομά της Ορφέως 117 και όχι μόνο συνεχίζεται.

   Παράλληλα στο Δήμο της Αθήνας ύστερα από αυτοψία που ζήτησε ο Δήμος από το Υπουργείο Υγείας αποστέλλεται έγγραφο στις 19/07/2011 με τη διαδικασία του επείγοντος το οποίο καταλήγει όπως σας το παραθέτω.



Παρακαλούμε τον Δήμαρχο της Αθήνας κο Καμίνη Γ. να δώσει άμεση προτεραιότητα στο θέμα των Ρομά του Βοτανικού και να συνεργαστεί έστω και τώρα με το ΥΠΕΚΑ για την προώθηση της ανακύκλωσης βάζοντας παράλληλα σαν στόχο το σύντομο χρονικό όριο για την μετεγκατάστασή τους.

 Υ.Γ. Στις 01/08/2011 στις 21.00 εγώ η ίδια έγινα μάρτυρας καύσης μεγάλης ποσότητας καλωδίων από Ρομά που διαμένουν παράνομα στα εγκαταλελειμμένα κτίσματα Πειραιώς 77 δίπλα από την Spider ( Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ). Ενημέρωσα τη πυροσβεστική.
   Κύριε Δήμαρχε σας παρακαλούμε πολύ να προβείτε σε δικές σας ενέργειες για την εξάλειψη και αυτής της εστίας.
¨Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών¨
 Αλιφιεράκη Αναστασία

1 σχόλιο:

  1. Κάντε κάτι σας παρακαλώ. Είναι καλοκαίρι, όλα τα σπίτια είναι ανοιχτα. Έχουμε μικρά παιδιά που αναπνέουν καθημερινά τα τοξικά αέρια. Το κράτος και οι φορείς δεν ενδιαφέρονται για την υγεία μας, το έχουν αποδείξει. Με ποιο δικαίωμα καταδικάζουν όμως την υγεία των παιδιών μας;
    Τι θα πει δεν μπορούν να κάνουν τίποτα; Ως πότε θα μολύνεται η ατμόσφαιρα κάθε βράδυ με δηλητηριασμένο αέρα; Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνει επιτέλους κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com