Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Email αναγνώστη: Σφραγίστηκε παράνομος Οίκος Ανοχής στον Ταύρο

Μετά από καταγγελίες των κατοίκων του Ταύρου καταφέραμε να κλείσουμε τον οίκο ανοχής στην περιοχή μας.

Με αφορμή και το πρόσφατο δημοσίευμα σας για την πιάτσα των ιερόδουλων στο Μοσχάτο, Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι με πιέσεις και κυνήγι των κατοίκων, πολλά μπορούμε να πετύχουμε για τον Δήμο μας.

Θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας, επειδή σας παρακολουθεί αρκετός κόσμος στον Ταύρο να πιέζετε σε τέτοιου είδους καταστάσεις την Δημοτική αρχή και να λύνονται τα προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν.

Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα στις 6/6/11 Δευτέρα στις 9:00 πμ έγινε η Σφράγιση του «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ» επί της οδού ΠΕΙΡΑΙΩΣ  200 στον Ταύρο, της ιδιοκτησίας της ΒΡΑΧΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ  λόγω λειτουργίας αυτού άνευ άδειας εγκατάστασης.

Ο Οίκος ανοχής βρισκόταν κοντά στο 5ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου και άνοιξε παράνομα για να αναστατώσει όλους τους κατοίκους του Ταύρου.

Ευχαριστούμε για την άμεση λύση του προβλήματος μας τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου που ενέργησε καταλυτικά για την επίλυση του Θέματος αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Πετραλώνων.

Διαβάστε την απόφαση εδώ

9 σχόλια:

  1. Σφραγίστηκε όντως; Γιατί ξέρω πως υπήρχαν κάποια προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον οίκο ανοχής τον ανοίγουν ακόμα κρυφά. τους έχουμε δει. Πρέπει κάτι να γίνει με το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά. Ο καθε ένας κάνει οτι θέλει μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα καλά μας δουλεύουν και τους λέμε ευχαριστώ??? δουλεύει κανονικότατα ως πειραιώς 198 όσο για το Μοσχάτο αφού γίνουν μόνιμες και έρθουν και οι νταβάδες τότε θα αξιωθούν. για λύπηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας δουλεύουν κανονικότατα νομίζω. Καλά το Μπουρδέλο μεταφέρθηκε ακριβώς δίπλα; Τι είναι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΜΗΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com