Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Οριστική αφαίρεση της άδειας για το βενζινάδικο στο Μοσχάτο

Με ταχείς διαδικασίες προωθείται η οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου υγρών καυσίμων που εντοπίστηκε χθες με πειραγμένες αντλίες και με αποθήκη με πληθώρα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων-παρεμβατικών μηχανισμών.

Τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί σε αντλίες απλής αμόλυβδης βενζίνης εντοπίστηκαν, από τις υπηρεσίες του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σε πρατήριο υγρών καυσίμων χθες Δευτέρα, επί της οδού Πειραιώς 24 στο Μοσχάτο. ( πατήστε εδώ )

 Οι μηχανισμοί αλλοίωναν τις ενδείξεις των αντλιών, δείχνοντας μεγαλύτερη ποσότητα από την πραγματικά πωλούμενη, εξαπατώντας με τον τρόπο αυτό τους καταναλωτές.

Στο ίδιο πρατήριο εντοπίστηκε εργαστήριο - αποθήκη με πληθώρα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων- παρεμβατικών μηχανισμών-, ικανών για παρόμοιες αλλοιώσεις των ποσοτήτων της βενζίνης.

Τα ευρήματα αυτά κατασχέθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία μαζί με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

Ήδη από χθες σφραγίστηκαν οι αντλίες και σήμερα γίνονται οι αναγκαίες ενέργειες για την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου.

Παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία διερευνά την υπόθεση σε βάθος, με βάση τα στοιχεία τα οποία συνελέγησαν.
Να ξηλωθούν τα πρατήρια που κλέβουν τους καταναλωτές λέει η ΟΒΕ
newscode

2 σχόλια:

  1. Αντε στο καλό αληταράδες. Δεν έχουμε που δεν έχουμε δραχμή μας κλέβετε και εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE KLEISTE TON. KAI OLOYS AYTOYS POY DEN YPOLOGIZOYNE THN TSEPH TOY ELLHNA. NTROPH RE. KAI ESEIS ELLHNES EISTE. THELETE NA MAS ISOPEDWSETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com