Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Μιχαλής Παουρής την Κυριακή 8/5 live στο Σκαληνό καφέ στον Ταύρο

Την Κυριακή 8 Mαΐου το Σκαληνό Καφέ στην οδό Κύπρου και Αναξαγόρα στο Ταύρο, θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά του Ταύρου. Τον Μιχάλη Παουρή.

Λίγα λόγια για τον Ταυριώτη μουσικό
Ο Μιχάλης Παυρής έχει επιλεγεί στα 15 του από τον Θ.Πολυκανδριώτης, με τον οποίο συνεργάστηκε 8 χρόνια, παίζοντας μαζί του σε πολλές συναυλίες με τραγουδιστές όπως: Α.Διονυσίου, Κ.Κόρου, Κωνσταντίνα  και με την Γλυκερία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στα 16 του έπαιξε στην μουσικοθεατρική παράσταση του Μ.Θεοδωράκη "Μια ζωή Ελλάδα" με τραγουδιστές τους Α.Χατζή, Αν.Μουτσάτσου, Λ.Αλκαίου, Κ.Βέτα, Μ.Σουλτάτου και στα18 του έπαιξε στο Μέγαρο Μουσικής με συμφωνική ορχήστρα σε έργα του Μ.Θεοδωράκη.

Εκείνη την εποχή ο Ν.Τατασόπουλος, τον γνωρίζει στον Δ.Χιώτη, γιο του Μ.Χιώτη, και συνεχίζει τα μαθήματα στην jazz και στην τεχνική κατάρτιση ως συνέχεια και εξέλιξη των μαθημάτων που έκανε με τον Μ. Μιχαλάκη.

Ιδιαίτερη στιγμή η συμμετοχή του στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, στο κομμάτι του Σταύρου Ξαρχάκου.
Αξίζει να πάτε να ακούσετε αυτόν τον καταπληκτικό μουσικό το μεσημεράκι της Κυριακής.

Σκαληνό Καφέ
Κύπρου και Αναξαγόρα, Ταύρος
Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 13:00 το Μεσημέρι

3 σχόλια:

  1. Σκαληνό ερχόμαστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας εξαιρετικός μουσικός θα μας τιμήσει με την παρουσία του το μεσημέρι της Κυριακής. Θα πρέπει να τον ενισχύσουμε. Είναι διαφήμιση για την πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθησαν εχθές στην πανέμορφη εκδήλωση στο Σκαληνό και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυό εδώ το blog που πραγματικά είναι δίπλα μου πάντα!!! Με συγκινεί ιδιαίτερα η στήριξή σας καθώς και η διάθεσή σας να καλύπτετε συνεχώς τα βήματά μου με τις τόσο αξιόλογες αναφορές σας εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου!!!

    Μιχάλης Παούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com