Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αποχαιρετάει την Α' ΕΣΚΑ ο Αίολος Ταύρος ξεχώρισε όμως το έμψυχο δυναμικό του

Ο Αίολος Ταύρος 2006 πρόκειται να αποχαιρετήσει την Α’ ΕΣΚΑ στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν πρόσφερε κάτι σπουδαίο στον χώρο του αθλητισμού τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία ορισμένων αξιόλογων μπασκετμπολιστών στο έμψυχο δυναμικό του αποτέλεσε μια ξεχωριστή και ευχάριστη νότα για τους ανθρώπους του εν λόγω συλλόγου, ενώ η θέληση και η επιμονή αυτών για την αποφυγή του υποβιβασμού του τμήματος δε θα μπορούσαν παρά να μην τιμούν τους ίδιους τους παίκτες του τμήματος.

 Ένας εξ’ αυτών είναι ο Χρήστος Κοκλώνης, ο οποίος θήτευσε για μια ακόμα σεζόν στον Αίολο Ταύρο 2006, προσφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα, ανεξάρτητα με την κατάληξη της στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας.

 Ο 39χρονος φόργουορντ της ομάδας-17-9-1972- ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ Περιστερίου στις αρχές της δεκαετίας του 90’, αλλά δεν παρέμεινε για πολύ καιρό στον εν λόγω σύλλογο. Λίγους μήνες αργότερα, ο Κοκλώνης μετακινήθηκε στον Αιγέα Αθηνών, ο οποίος με καθοδηγητή τον προπονητή, Δημοσθένη Παπαχρήστου κατάφερε να ανέλθει από τη Γ’ ΕΣΚΑ στην αντίστοιχη της Β’ Κατηγορίας.

 Έξι έτη αργότερα, ο Κοκλώνης μετακινήθηκε στην Α.Ε Καλλιθέας Τζιτζιφιών, η οποία συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και συνεργάστηκε με τους προπονητές, Ηλία Αρμένη, Νίκο Κωστόπουλο. Ακολούθως, ο φόργουορντ, του Αίολου Ταύρου 2006 μετακινήθηκε στην Α.Ε Ταύρου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία από την αντίστοιχη της Γ’ Εθνικής, έχοντας ως προπονητές τους Θέμη Κροκόδυλο και Θανάση Σκουρτόπουλο.

Στα μέσα της δεκαετίας του 00’ ο Χρήστος Κοκλώνης μεταγράφηκε στον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων,ο οποίος συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ-Η, ενώ ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Α.Ε Ταύρου, η οποία συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ακολούθησε η θητεία του ίδιου στον Πορφύρα με τον οποίο εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ εν συνεχεία επέστρεψε στον Αίολο Ταύρο 2006 και συνεργάστηκε με τον προπονητή, Μιχάλη Θάνο.

Η συγκεκριμένη ομάδα προβιβάστηκε το 2009 στη Γ’ Εθνική, ο Κοκλώνης παρέμεινε σ’ αυτή και συνεργάστηκε με τους προπονητές, Θάνο και Παπαδάκη την αγωνιστική περίοδο 2009-10, όταν το τμήμα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη Γ’ Κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, ο παίκτης του Αίολου Ταύρου 2006 παρέμεινε στο συγκεκριμένο συγκρότημα, το οποίο καθοδηγείται από την αρχή της σεζόν από τον προπονητή, Θοδωρή Ορφανίδη, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για την υλοποίηση του στόχου του τμήματος.

athlisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com