Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ερώτηση Δημήτρη Ζώταλη για την εγκληματικότητα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου


Κύριε Δήμαρχε, μετά τις επαναλαμβανόμενες και αυξανόμενες σε αριθμό και σοβαρότητα εγκληματικές και παραβατικές ενέργειες που πραγματοποιούνται στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου και ειδικά στην Κοινότητα Μοσχάτου, με κλοπές, ένοπλες ληστείες, εμπρησμούς, κλπ.

Ερωτάσθε..

Σε τι μέτρα σκέφτεστε να προβείτε ώστε να προστατευθεί η πόλη και οι πολίτες της από τους άμεσους κινδύνους που προκύπτουν από την εγκληματική δραστηριότητα, ώστε να επανέλθει το αίσθημα γαλήνης και ασφάλειας στην κοινωνία του Μοσχάτου, αλλά και του Ταύρου.

Ο ερωτών Κοινοτικός Σύμβουλος
Δημήτρης Ζώταλης

Κοινοποίηση :
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου
Πρόεδρο Κοινοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου
Πρόεδρο Κοινοτικού Συμβουλίου Ταύρου

4 σχόλια:

  1. Η ερώτηση σωστή και την κατάλληλη στιγμή.Μόνο που πρέπει να γίνουν και άλλες πολλές.Π.Χ.για την κατάντια του ωδείου.Τις απαντήσεις να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. ο Καλλικρατικός νόμος επιφυλάσει εκπλήξεις σε όλους. Θα έρθουν δύσκολες μέρες για τον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου. Εδώ είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ζώταλη γιατι δεν αφήνετε τα καραγκιοζιλίκια & να έρθετε στην ουσία του θέματος;Ζείται σε άλλον πλανήτη φαίνεται.Καταρχήν η ΕΛΑΣ δεν είναι όπως η δημ. αστυνομία πρώτον και δεύτερον για πείτε μας εσείς δηλαδή τι θα κάνατε θα παίρνατε το νεροπίστολο και θα τους κάνατε μπαμ; Άλλα σχέδια και ενέργειες χρειάζονται για την εγκληματικότητα.Κυρίως πολιτική ΒΌΥΛΗΣΗ & ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.Δέν ξέρω εαν συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζώταλης Δημήτρης13 Μαρτίου 2011 στις 6:03 μ.μ.

    Φίλε μου αν ήξερα το όνομά σου θα σου απαντούσα. Τώρα όμως δεν μπορώ γιατί χρησιμοποιείς λέξεις που δε μου ταιριάζουν.Για να απαντήσει κάποιος πρέπει να ξέρει που απαντά.Τουλάχιστον οι δυο μας έχουμε μια διαφορά.Εγώ ότι λέω γράφω και κάνω το κάνω με το ονομά μου και την ιδιότητά μου.Εσύ το κάνεις κρυμμένος.Εσύ φοβάσαι και εγώ όχι.Πέρα από όλα αυτά όμως συνέχισε να γράφεις έστω και ανώνυμα γιατί που ξέρεις μπορεί να προσφέρεις κάτι.Αλλωστε το μόνο που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να κριτικάρεις κάτι που δυστυχώς για σένα το κάνεις μόνο σαν υποστηρικτής μιας κατάστασης χρησιμοποιώντας μάλιστα λεξιλόγιο που δεν σε τιμά.Πάντως η προσπάθειά σου καλή αλλά χωρίς αντίκρυσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com