Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Φωστήρας: Φιλική νίκη κόντρα στην Προοδευτική

Την καλή του... περιβολή φόρεσε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Φωστήρας, που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από τις επίσημες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Χθες, ημέρα Πέμπτη, το απόγευμα, το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής, με τον έμπειρο τεχνικό να μένει ικανοποιημένος από τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ταύρου.

 Για την ιστορία, το γκολ της νίκης για τους 'κιτρινόμαυρους' πέτυχε ο 22άχρονος επιθετικός Χρήστος Κατσάνης στο 30'. Από εκεί και πέρα, σειρά έχουν πάρει οι ανανεώσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του παρόντος ρόστερ.

Ηδη έχουν επεκτείνει τη συνεργασία τους με το ιστορικό σωματείο ο 29χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Μπόκος, ο 24χρονος μέσος Σωτήρης Μπεθάνης και ο 25άχρονος αμυντικός Γιώργος Τερζής.

periferiako

1 σχόλιο:

  1. Παει Τρένο ο Φωστήρας. Να κοιτάξει ο Δήμος να το ενισχύσει και επιτέλους η Ιστορική ομάδα να ανέβει κατηγορία. Ακούμεοτι δεν θα πάρει φράγκο του χρόνου. Κοιτάξτε το Θέμα γιατι οι Ταυριώτες τιμωρούν αν πειράξετε τον Φονέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com