Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Email Απάντηση του Δημήτρη Φάκου για την εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ( πατήστε εδώ ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ AΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ -ΤΑΥΡΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROFILE TOΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ...ΕΧΩ NA ΘΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ,ΑΛΛΑ Κ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ...

ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΔΙΑ ANΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ EVENT,AN ΣΤΕΚΟΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ",Η ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΡΗΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?

ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Κ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ-ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ- ΑΥΤΗ Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ROBIN HOOD ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ......ΔΕΝΤΡΟ?Η ΔΑΣΟΣ?ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΟΣ

6 σχόλια:

  1. Pesta re Mitsara!
    Exoume gemisei kompleksikous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ok re mitso siga to megalo k simantiko event..
    aporw giati egine kan thema ..
    opoios thelei as paei na perasei kala ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτό είναι πολυτέλεια ρε Φάκο τότε μάλλον έχεις χάσει το νόημα των λέξεων.Ξαρχάκος,Νικολόπουλος,Χατζηδάκης,Μαρκόπουλος,Μαχαιρίτσας,Χατζηγιάννης...................
    Μαρινέλα,Μοσχολιού,Βάνου,Νταλάρας,Αλεξίου,Μητροπάνος,Μακεδόνας,Καζαντζίδης,Μοσκοβίτης,.............ΝΑΙ αυτοί και τόσοι άλλοι είναι πολυτέλεια.
    Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ένα καλλιτεχνικό γεγονος. τι κάθεσαι και συγκρίνεις νταλάρες κτλ. Για εσένα αυτά είναι πολυτέλεια για εμένα παράσειγμα είναι η Ψυχράμη. ποιος βάζει τα όρια; εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Επι-λόγχη-ος Πυρετός21 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:39 μ.μ.

    Ρε λόγχη, ξεκουβάλα από το καφεδάκι σου και τράβα κλείσε τους ποιοτικούς φίλους σου ΔΩΡΕΑΝ για το Μοσχάτο να σου πούμε και μπράβο.

    Γιατί η Eurovision έρχεται ΔΩΡΕΑΝ. Όπως και ο Φάκος που έχει ματώσει για να γίνει ό,τι έγινε και δεν τα βρήκε όλα έτοιμα από τον μπαμπά ούτε από το κόμμα, όπως εσείς.

    Τράβα κλείστους και αν δεν μπορείς τότε είσαι ο κλασικός ο μ........ς ο Έλληνας οπως λέει και ο Γεωργιου που μονο να λες ξέρεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

    Βάζω στοίχημα ότι είσαι και δημόσιος υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λόγχη είναι σίγουρα δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα λαμβάνει και επίδομα έγκαιρης γραφής σχολίου σε blogs..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com