Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

"Νόστιμη" τέχνη στο ολοκαίνουριο resto του Ιδρύματος Κακογιάννη στον Ταύρο

Το MCF coffee bar resto, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρει σε πολύ λογικές τιμές, μέσα στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ευφάνταστο light & interior design του χώρου, υπέροχο φαγητό βασισμένο σε αγνά και φρέσκα υλικά, από finger food, σαλάτες, πιάτα και γλυκά, δροσερά cocktails φτιαγμένα με μαεστρία από έμπειρους barmen, προσεγμένη λίστα κρασιών και ποτών και εξαιρετικά χαρμάνια καφέ και τσαγιού της Coffee Republic και Estrella del Caribe.

Στο σύνολο αυτό προστίθεται και μία μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών που περνάει από την όπερα στο ροκ και από το γαλλικό τραγούδι στα sountracks, στα musicals, στα λατινοαμερικάνικα και ακόμη στα πιο σύγχρονα και εστέτ ρεύματα και ακούσματα. Σημείο συνάντησης κοινού και καλλιτεχνών, τεχνικών και παραγωγών του Ιδρύματος, πριν και μετά τις παραστάσεις, το mcf resto αποτελεί την "εύθυμη πινελιά" του κτιρίου, ως εκτόνωση όλων των παραγόντων μετά από την "ευλάβεια" της αυστηρής πειθαρχίας στη Τέχνη.

Εκτός από το χαρακτήρα της εστίασης που έχει, αναλαμβάνει και έναν ρόλο μίας επιπλέον Σκηνής του Ιδρύματος αφού και φιλοξενεί ενίοτε παραστάσεις, κοντσέρτα και εικαστικά, συμμετέχοντας έτσι πιο άμεσα στη ζωή του Ιδρύματος. Ιδιαίτερα για τους θερινούς μήνες ο αίθριος χώρος του MCF coffee bar resto, εκτός του ότι είναι μοναδικός για events, αναδεικνύεται ίσως ως το καλύτερο Open Air Theater σε όροφο της Αθήνας.

Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι και η θέα στην Ακρόπολη από τη βεράντα της πρόσοψης επί της οδού Πειραιώς, η οποία, όταν ανοίγουν διάπλατα οι τζαμαρίες της, γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, αποπνέοντας μία μοναδική για τα Αθηναϊκά δεδομένα ατμόσφαιρα. Αυτού του ambiance ηγούνται ο Αλέξης Κυριαζής γνωστός ως ιδιοκτήτης του θρυλικού Multi Culti και οι Σεφ Θέμης Παπαδόπουλος και Χρήστος Κουσορής. Επίσης, το MCF resto είναι υπεύθυνο και για το catering και τα events που αφορούν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε αποκλειστικότητα, καλύπτοντας έτσι τα συνέδρια, τις παρουσιάσεις βιβλίων τις εκθέσεις και όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Τιμή/ ανά άτομο: Από €15.
Λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα μετά τις 19:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78, τηλ. 210 3418 550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com