Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Οι Helloween & Stratovarius στον Ταύρο τον Ιανουάριο

Οι Helloween, οι πρωτοπόροι του power metal έρχονται στην Ελλάδα για δύο εκρηκτικές βραδιές στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, στο Fuzz Club και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, στο Principal Club Theatre.

Ύστερα από την επιτυχημένη Hellish Rock παγκόσμια περιοδεία τους το 2007 και 2008 σε περίπου σαράντα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, οι Helloween ηχογράφησαν από τον Απρίλιο έως και τον Αύγουστο του 2010 το νέο τους album με το συμβολικό τίτλο “7 Sinners” που θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live στη "The 7 Sinners World Tour" τους, που περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Το “7 Sinners” όπως δήλωσε και το συγκρότημα θα είναι ότι πιο σκληρό και γρήγορο και ταυτόχρονα μελωδικό έχουν παρουσιάσει έως τώρα.

Οι Helloween μπορούν να υπερηφανεύονται δεκατέσσερα υπερεπιτυχημένα albums και εικοσιέξι χρόνια πορείας. Το συγκρότημα-καταλύτης του speed power metal έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή και έχει επηρεάσει πολλά μετέπειτα συγκροτήματα.

Μαζί τους στις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι οι Stratovarius. Το Φιλανδικό metal συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1984 και αποτελούν μαζί με τους Helloween δύο από τα επιδραστικότερα power metal συγκροτήματα παγκοσμίως.

Helloween και Stratovarius σε fast tempo σκληρούς ήχους και εναλλασσόμενες μελωδικές αρμονίες θα συνθέσουν το σκηνικό της συνάντησης κορυφής του power metal που θα λάβει χώρα στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, στο Fuzz Club και στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, στο Principal Club Theatre.

Helloween Line Up:
Andi Deris
Michael Weikath
Sascha Gerstner
Markus Grosskopf
Dani Loble

Stratovarius Line Up:
Jens Johansson
Timo Kotipelto
Jorg Michael
Lauri Porra
Matias Kupiainen

Πληροφορίες εισιτηρίων:
Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει €38

Σημεία προπώλησης:
♦ Ticket House Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366

♦ Ticket House Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880

♦ Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr
www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

 Χώρος: Fuzz Live Music Club
Street: Πατριάρχου Ιωακείμ 1
City: Ταύρος
Πειραιώς & Χαμοστέρνας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985 555 081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com