Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ EMAIL MAZI ME ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ…………….

Στις 11/01/2011 συναντηθήκαμε με το νέο Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κύριο Ευθυμίου στο δημαρχείο του Μοσχάτου. Η πρώτη γνωριμία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις, αναφερθήκαμε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, αλλά και στα λάθη του παρελθόντος. Ακόμα εστιάσαμε στις δράσεις του μέλλοντος, παραδίδοντας εγγράφως στο Δήμαρχο μια δέσμη προτάσεων και ιδεών.

Ο κύριος Ευθυμίου ήταν αρκετά ενημερωμένος για τις διαστάσεις του εγκλήματος της καύσης καλωδίων και άλλων υλικών, αλλά και για τους χρηματοδότες τους (παράνομες επιχειρήσεις σκράπ κ.λ.π.).

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από τη συνάντηση είναι ότι ο νέος δήμαρχος, παρά τα οργανωτικά προβλήματα που έχει επιφέρει στο διοικητικό μηχανισμό η εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, θεωρεί ότι το πρόβλημα της καύσης καλωδίων είναι πρώτης προτεραιότητας και θα επιμείνει μέχρι τη λύση του.

Στη συνάντηση μετείχαν από την Επιτροπή Κατοίκων οι κύριοι Γιώργος Λινάρδος (πρόεδρος), Εύα Ζυμαράκη, Βίκη Χέλμη και Λάζαρος Λοίζος (μέλη).

Ακόμα, στη κοπή της πίτας, όπου την Ε.Κ. εκπροσώπησε ο κύριος Κυριάκος Λουράντος που είναι και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κύριος Σπανάκης αναφέρθηκε αποκλειστικά στο πολύ σοβαρό πρόβλημα της καύσης και στο οριστικό κλείσιμο των παράνομων σκραπ.

Υ.Γ. – 1 Ευχαριστούμε τον Τάκη, φίλο της Ε.Κ. για τις φωτογραφίες που τράβηξε πριν λίγες μέρες βάζοντας σε κίνδυνο την περιουσία του και τη σωματική του ακεραιότητα.

Υ.Γ. – 2 Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρώην πρόεδρος της Ε.Κ. η κυρία Αλιφιεράκη.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 Η ΚΑΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει ειδικό μηχάνημα που αφαιρεί από τα καλώδια το περίβλημα, το οποίο δεν το καίει αλλά το θερμαίνει και το συσκευάζει (καθώς ανακυκλώνεται και αυτό) χωρίς να βγαίνουν αέρια. Αυτό πρέπει να έχει μια νόμιμη επιχείρηση scrap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Vassili, μπορείς να πάρεις προσπέκτους από αυτό το μηχάνημα και να πας στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ να το δειγματίσεις και να το διαφημίσεις.
    Που ξέρεις; μπορεί να σπεύσουν να το αγοράσουν!
    Μαζί με κάθε μηχάνημα μπορείς να δίνεις δώρα μοσχοσάπουνα, χαρτιά υγείας και άλλα είδη υγιεινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΡΟΜΑ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Κ.Λ.Π. Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κέρδος για τις εταιρίες ανακύκλωσης είναι πολύ μεγαλύτερο αν αγοράζουν τα καλώδια από τους ΡΟΜΑ ολόκληρα. Δεν χρειάζεται να τους δώσεις το μηχάνημα... να το έχεις χρειάζεται. Οι ΡΟΜΑ δεν κάνουν την ανακύκλωση. Συμπολίτες μας την κάνουν που αντί να σκέφτονται πραγματικά τι συμφέρει όλους, κοιτάνε να βγάλουν γρήγορα κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟ 5 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com