Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ 2011

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2011

1. ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 168 ΕΤΩΝ. ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΙΝΩΒΙΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΤΙΚΙΑ, ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΡΙΝΟΚΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

2. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. -ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ. -ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙ ΛΙΡΕΣ.

3. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΜΕΧΡΙ 10 ΑΤΟΜΑ. ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΙ 426,5 ΜΕΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ!

4. 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

5. 5 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

6. ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ. ΚΕΦΙ. ΑΥΣΤΗΡΑ!!! ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ....... ΠΟΛΥ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11/02 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1599/1986 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.forthnet.gr/media/AITHSEIS-PISTOPOIHTIKA/ypdl.pdf

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΠ, ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ:

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ .

ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ:

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ: ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ ΓΙΟ/ΚΟΡΗ ΜΟΥ _______________________ (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ) ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ .
 
πηγή: http://xamenos-thisavros.blogspot.com/

6 σχόλια:

  1. Προβληματισμοί του κάθε δημότη (φορολογούμενου) σχετικά με τέτοιου τύπου δραστηριότητες:
    - Με πια κριτήρια επιλέχτηκαν από τη δημοτική αρχή οι διοργανωτές αυτής της δημοτικής δραστηριότητας? Είναι δημοτικοί υπάλληλοι? Προσκείμενοι στις δημοτικές αρχές? Τυχαίοι? Εθελοντές? Αν όντως υπήρχαν κριτήρια, γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε ένας διαγωνισμός, καθώς και ο λόγος που επιλέχτηκαν αυτοί που επιλέχτηκαν?
    - Αυτή τη φερόμενη δημοτική δραστηριότητα την χρηματοδοτεί εξ’ ολοκλήρου ο δήμος? Αν ναι, γιατί υπάρχει συνδρομή στα μέλη? Τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες για την είσπραξη των χρημάτων? Ποιο νομικό πρόσωπο εισπράττει και διαχειρίζεται τις συνδρομές?
    - Πως επιλέγονται οι χορηγοί και από ποιον? Τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες για τις χορηγίες? Μπορεί να διαφημίζει κάποιος την επαγγελματική του δραστηριότητα ευκολότερα όντας μέλος της διοργανώτριας αρχής? Συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση?
    - Η δραστηριότητα αυτή αξιολογείται (ή και εδώ μετράνε μόνο τα νούμερα) σε σχέση με το αποτέλεσμα και τους πόρους που δαπανήθηκαν? Δηλαδή, υπάρχει κάποιος ο οποίος αξιολογεί το πρόγραμμα της δραστηριότητας πριν αυτό εφαρμοστεί ή απλά κάνει ο καθένας ότι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς πρόγραμμα αλλά υπάρχει μόνο ένα γενικότερο πλαίσιο καρναβαλιού το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει η δραστηριότητα? Αν υπάρχει αξιολογητής εκτός της δημοτικής αρχής, ποιος είναι? Ή είναι αρκετό, απλά να πραγματοποιηθεί με όποια μορφή και αποτέλεσμα?
    - Οι εγκαταστάσεις και οι δραστηριότητες πληρούν τα στοιχειώδη για την ασφάλεια των συμμετεχόντων? Ή η υπεύθυνη δήλωση θα είναι το άλλοθι για κάθε πιθανό ατύχημα ή επιπλοκή?
    Άντε, καλά καρναβάλια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ/Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ"(ΒΛΕΠΕ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ) ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φίλος 11,43 θέτει πολλά και σωστά ερωτήματα. Μια απάντηση απο τους διοργανωτές παρακαλώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά εγώ θα μιλήσω για τα 5 ευρώ. Τόσα χρόνια τα κονδύλια που εγκρινόντουσαν
    Για το Καρναβάλι ήταν τεράστια. Όμως κάποιοι Παπαδόπουλοι και σια για να δώσουν στο κυνήγι έστω και 100 ευρώ έπρεπε να γυρίσει η γη ανάποδα. Η τσέπη τους έγινε χρυσή τόσα χρόνια στο Καρναβάλι με μαγαζιά στην Γλυφάδα και δεν συμμαζεύετε. Πάντα το κυνήγι ζήταγε 5 ευρώ από τους διαγωνιζόμενους γιατί δεν είχε μία!!!! Κάποια έσοδα πρέπει να είχε για να φτιάξει τα παιχνίδια ΚΤΛ. Αυτά ξέρω για το κυνήγι. Για τα άλλα ας μιλήσουν οι ποιο έμπειροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιζω συντομα, η επιτροπη του χαμενου θησαυρου να απαντησει επαρκως στις αποριες και επισημανσεις του φιλου 11:43 π,μ.Ειμαι γονιος παιδιου, που επι 6 χρονιες ελαβε μερος στο παιχνιδι.Παρακολουθησα απο κοντα τις περισσοτερες εκδηλωσεις του κυνηγιου,και εχω να σας παραθεσω τα εξης:Τα μελη της επιτροπης ειναι αξιολογα παιδια,με ιδιαιτερη μορφωση.Αγαπουν αυτο που κανουν και χαριζουν στα παιδια μας αυτη τη μιζερη εποχη,κεφι και χαρα.Δεν ειχαν χρηματικη στηριξη απο πουθενα και απο τον πρωτο χρονο εβαλαν ενα πολυ μικρο ποσο για να καλυψουν καποια εξοδα. Πολλες φορες γνωριζω οτι βαζουν απο την τσεπη τους.Ειναι τοσο χαμηλων τονων ,ωστε δεν εκαναν γνωστο οτι καθε χρονο μετα απο το τελος των εκδηλωσεων,στηριζουν με την προσφορα ολων των πληρωματων, μη κερδοσκοπικα ιδρυματα,οπως το καραβανι αλληλεγγυης, ιδρυματα παιδιων με ειδικες αναγκες .κ.λ.π Προσφερουν στα παιδια της Αφρικης και το γνωριζουμε γιατι τα ιδρυματα εχοντας τις διευθυνσεις μας, στελνουν ευχαριστηριες καρτες. Και τελος θελω να πω οτι αλλο το καρναβαλι με τους ιδιαιτερους προυπολογισμους και αλλο το κυνηγι του χαμενου θησαυρου.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:43
    mono kakovouloi kai kompleksikoi tha mporousan na skeftoun ola afta diavazontas to sigekrimeno deltio tipou.
    profanos omos kapou aposkopeis ....provlima sou , den afora kanenan o kalos pou exeis ston egefalo !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com