Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με Subbuteo Σάββατο και Κυριακή στο Μοσχάτο

Σε γιορτινό κλίμα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου το Christmas Cup του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου συνδέσμου, στο Μοσχάτο, Κύπρου 10.

Οι μικροί παίκτες θα αγωνιστούν σε δύο κατηγορίες, μία μέχρι τα 12 έτη και μία μέχρι τα 15 έτη, με τους διοργανωτές να δίνουν την ευκαιρία σε κάθε παιδί που θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις, να δηλώσει επί τόπου συμμετοχή και να αγωνιστεί άμεσα. Αυτό είναι το πρώτο κίνητρο, ενώ υπάρχει και δώρο. Πραγματικό, καθώς σε κάθε ένα μικρό παίκτη που θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΣΕΑΕΠ θα δοθεί δώρο μια ομάδα Subbuteo!

Αυτό είναι πραγματικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα και το υλοποιεί ο Πανελλήνιος σύνδεσμος που ήρθε σε συνεργασία με την εταιρία GIOCHI PREZIOSI, η οποία και φέρνει στην Ελλάδα το TOTAL SOCCER. Εξού και το τουρνουά πήρε την ονομασία TOTAL SOCCER CHRISTMAS CUP 2010.

Οι μικροί φίλοι που θα φτάσουν στον τελικό θα κερδίσουν ένα σετ TOTAL SOCCER ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και όσοι κερδίσουν την πρώτη θέση θα κερδίσουν ένα σετ TOTAL SOCCER ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ, όπως και μία ακόμη ομάδα TOTAL SOCCER.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι αγώνες θα διεξαχθούν τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com