Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα 20/12 οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ.

Με πολύωρες στάσεις εργασίας συνεχίζονται και αύριο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι οποίοι αντιδρούν στις προτεινόμενες αλλαγές στην οργανωτική και εργασιακή δομή των αστικών συγκοινωνιών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει για σήμερα Παρασκευή Ακινητοποιημένα από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα θα είναι το μετρό, ο ΗΣΑΠ, το τραμ και τα τρόλεϊ. Στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια θα ακυρωθούν, ενώ κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωματεία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις την προσεχή Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:

- Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ., ενώ οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

- Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι.

- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.

- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων για να επικυρώσουν και τυπικά το πρόγραμμα.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com