Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες την Κυριακή στον ''Ελληνικό Κόσμο'' στον Ταύρο

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου, ο «Ελληνικός Κόσμος» μυρίζει... Χριστούγεννα. Μια σειρά από προγράμματα, τα Σάββατα, τις Κυριακές αλλά και τις ημέρες των εορτών, φέρνουν τους μικρούς μας φίλους στην οδό Πειραιώς 254, για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από ιστορίες, μύθους, ζωγραφιές, μυρωδιές, αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων!

Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται από τους μουσειοπαιδαγωγούς του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Περιλαμβάνουν ευρύ φάσμα από πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να επιμορφωθούν με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.


12 Δεκεμβρίου 2010 Χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Τα Χριστούγεννα μας χτυπούν την πόρτα... Ζούμε τη ζεστασιά των ημερών και, μέσα από την αφήγηση μιας ιστορίας, ταξιδεύουμε σε έναν κόσμο γιορτινό!

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι τη γιορτή των Χριστουγέννων και το συμβολισμό της. Με αφετηρία την αφήγηση τριών χριστουγεννιάτικων ιστοριών για τους καλικάντζαρους, αλλά και τον Άγιο Βασίλη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα και να αναπτύξουν τη δημιουργική φαντασία τους αξιοποιώντας τέχνες και τεχνικές: δραματοποίηση, εικαστική δημιουργία και κουκλοθέατρο.

Νήπια και παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού. Για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα τηλεφωνήστε στο 212 254 0600 (κωδικός 0611) ή στο 212 254 0611.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», www.hellenic-cosmos.gr, http://saturdays.hellenic-cosmos.gr/, Πειραιώς 254, Ταύρος,
τηλ. 212 254 0000.

Διατίθεται δωρεάν υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com