Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερο Γύρο ο Σπανάκης.Νίκη με 2 ψήφους διαφορά και ενστάσεις από Κρεμμύδα

Όλα δείχνουν , οτι το πρωτοδικείο δεν θα δείξει κάτι το διαφορετικό. 
Η καταμέτρηση δεν έγινε αλλά ο συνδιασμός Ενωμένοι πολίτες(Βασίλης Σπανάκης) περνάει στον δεύτερο γύρο για 2 σταυρούς(διασταύρωση πρακτικών, μηνυμάτων κτλ.) με αντίπαλο πλέον την Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος(Ανδρέας Ευθυμίου). Περιμένουμε απλά την επισημοποίηση του πρωτοδικείου.

Ο κύριος Κρεμμύδας δεν θα μπορούσε να αφήσει τα πράγματα έτσι και φαίνεται να έχει υποβάλλει ένστάσεις για ακυρότητα ψηφοδελτίων και λαθών που έγιναν στην εκλογική διαδικασία. Αν δικαιωθούν στα δικαστήρια μπορούν να οδηγήσουν και σε επανάληψη του δεύτερου γύρου των εκλογών.Αυτό όμως αν γίνει, θα πάρει τουλάχιστον 3 με 4 μήνες.

Οι αποδείξεις στοιχείων σε τέτοια θέματα είναι πολύ δύσκολη και δεν ξέρω εάν τελικά οι Πολίτες μπροστά( Άρης Κρεμμύδας ) θα τα καταφέρουν.

Το σίγουρο είναι οτι δώσανε μια καθαρή μάχη και μπράβο τους. Δεν θυμάμαι άλλον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο να χτυπάει στα ίσα χρίσμα μεγάλου κόμματος.

Τώρα αρχίζει η μάχη των δύο όμως.

Ανδρέας Ευθυμίου - Βασίλης Σπανάκης

Δύο συνδιασμοί και δύο χρίσματα βγάζουν μαχαίρια την Κυριακή στην μεγάλη αναμέτρηση
του β' γύρου.

Εδώ μπορεί να κριθούν πολλά. Οι συνεργασίες θα είναι το κλείδι που θα ξεκλειδώσει την πόρτα
Του Δημαρχείου Μοσχάτου Ταύρου. 

Καλή επιτυχία και καλό αγώνα!! 

5 σχόλια:

  1. Ανακοίνωση της της δημοτικής κίνησης
    Μοσχάτου-Ταύρου ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!
    Για της Αυτοδιοικητικές εκλογές 7ης Νοεμβρίου και τον 2ο γύρο

    http://drasitwra.files.wordpress.com/2010/11/ceb4cf81ceb1cf83ceb7-cf84cf89cf81ceb1-ceb1cebdceb1cebacebfceb9cebdcf89cf83ceb7-ceb3ceb9ceb1-ceb4ceb5cf85cf84ceb5cf81cebf-ceb3cf85cf81.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ.ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, ΒΙΒΛΙΩΝ, ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΣΑΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι όντος αυτό έγινε. Η καταμέτρηση θα γίνει την άλλη εβδομάδα.Το θέμα είναι οτι ο Σπανάκης πάει στο δεύτερο γύρο. ετσι και αλλίως δεν προκειτε να δείξει κατι το διαφορετικό το άνοιγμα στους σακους.αυτο έχει δειξει η ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκ παραδρομής γράφτηκε οτι έγινε η καταμέτρηση. Λάθος. Η καταμέτρηση θα γίνει μετά τις εκλογές. Έχει δίκιο ο φίλος 3,29.μια διασταύρωση έγινε των πρακτικών. Συμφωνώ και με τον επάνω φίλο ότι δύσκολο να ανατραπεί το αποτέλεσμα, τουλάχιστον στην καταμέτρηση! Θα διορθωθεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠροΒλέπω Μελίστα με Σπανάκη,Σούτο με Σπανάκη, Αποκλείω στήριξη Λιβάνιου σε Σπανάκη. Μάλλον Αριστεροί με Ευθυμίου.Θα γίνει ο χαμός!!! Οι ομάδα κρεμμύδα όσο και να πόνεσε απο το αποτέλεσμα δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα πάνε με Ευθυμίου. Θα είναι κωλοτούμπα. Θα δείξει!!!

    Καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com