Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ - Αποκλείστηκαν οι γυναίκες του Ταύρου

Πάλεψε για το καλύτερο και αποκλείστηκε με αξιοπρεπέστατη παρουσία από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης γυναικών το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα φετινά Ευρωπαϊκά Κύπελλα αγωνίστηκε στο Μαρμάντ της Γαλλίας για το 7ο γκρουπ του 2ου γύρου και πήρε τη 2η θέση.

Στο γκρουπ ήταν η τοπική Ρακέτ Μαρμάντ (τωρινή ομάδα της Λάουρα Νικουλάε, η οποία δεν πήρε μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες) και η αυστριακή Βίλας, όμως η τελευταία δεν πήγε στη Γαλλία. Έτσι, το Π.Κ.Δ. Ταύρου έδωσε μόνο ένα ματς το βράδυ του Σαββάτου. Κυνήγησε την υπέρβαση για την πρωτιά και την πρόκριση κόντρα στη Ρακέτ, αλλά έχασε φυσιολογικά με 3-1.

Στο εναρκτήριο ματς η Κινέζα Φενγκ Γιάο Γιάο προηγήθηκε με 2-0 σετ απέναντι στη συμπατριώτισσά της Τζιανγκ, άξιζε απόλυτα τη νίκη, όμως στο τέλος κάμφθηκε με 3-2.

Στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι η Φιλαρέτη Εξάρχου ηττήθηκε από μία ακόμα Κινέζα αντίπαλο, την Ντινγκ και στο τρίτο η Μαρία Χριστοφοράκη επικράτησε της Γαλλίδας Ροκέ μειώνοντας σε 2-1. Η Φενγκ ήταν ανταγωνιστική και με την πρώτη αθλήτρια της Ρακέτ, την Ντινγκ, ώσπου έχασε με 3-1 σετ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Άρη Τσακίρογλου είχε προκριθεί στον 2ο γύρο πριν από τρεις εβδομάδες κατακτώντας τη 2η θέση στο 5ο γκρουπ και αναλογικά με τις δυνατότητές της είχε θετική πορεία στη διοργάνωση.
πηγή: sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com