Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δείτε τα γκολ και τις Δηλώσεις Από το Κύπελλο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΑΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Video)

Τελευταία φορά που βρέθηκε ο Κυριάκος Ηλιόπουλος και οι συμπαίκτες του στον ΑΟ Μοσχάτου στο γήπεδο του Κορυδαλλού, πανηγύρισαν την άνοδο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Το απόγευμα της Τετάρτης το Μοσχάτο πανηγύριζε την πρόκριση στον γ΄ γύρο του κυπέλλου Πειραιά. Στο γεγονός αυτό συνέβαλε τα μέγιστα και ο Ηλιόπουλος πετυχαίνοντας τα τρια γκολ της ομάδας του.

Ο πρώτος σκόρερ του Μοσχάτου πέρυσι και δύναμη στην γραμμή της επίθεσης για την ομάδα του, Κυριάκος Ηλιόπουλος μας τόνισε: «Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς που προερχόμαστε από μια ήττα που μας έριξε ψυχολογικά από τον Σαρωνικό Αίγινας. Παίξαμε με μια ομάδα που κυρίως αμυνόταν και για αυτό πήγαμε στην παράταση. Δεν το θέλαμε αυτό αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα συνεχίζουμε την δουλειά γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στο πρωτάθλημα και από κει και πέρα ότι καλύτερο στο κύπελλο».


Δείτε τα γκόλ του Ηλιόπουλου και τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του Αετου Κορυδαλλού.Το Βίντεο Είναι απο το sportactive



πηγή: sportactive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com