Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

TO ''AVATAR'' Στο Σινέ Νέα Μασκώτ Στον Ταύρο

TO ''AVATAR'' Στο Σινε Νεα Μασκώτ Στον Ταύρο!!
8/07/2010 - 14/07/2010
Κωνσταντινουπόλεως 2, Πάρκο Ηρώων
Θερινό, Τηλ. 2103459531


Υπόθεση:

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο μέλλον, όπου ο Τζέικ, τραυματισμένος βετεράνος πολέμου, μεταφέρεται στον πλανήτη Πανδώρα, που κατοικείται από μια ανθρωποειδή φυλή. Όταν οι διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους και στην εξωγήινη φυλή οδηγούν σε διαμάχες, ο Τζέικ αναγκάζεται να ηγηθεί μιας αιματηρής μάχης για επιβίωση. Το "Avatar" δίκαια θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας φέτος. Οι ιστοσελίδες με πληροφορίες και φήμες στο διαδίκτυο οργιάζουν. Όσοι έχουν δει αποσπάσματά της μιλάνε με θαυμασμό για αυτήν. Η ανθρωποειδής φυλή που κατοικεί στον πλανήτη, μπλε όντα με 3 μέτρα ύψος, είναι αριστοτεχνικά φτιαγμένα, τα χρώματα και οι εναλλαγές τους πρωτόγνωρες, η δε τελική μάχη της ταινίας αποτελεί σύμφωνα με τον Κάμερον "την μητέρα όλων των μαχών, που συνδυάζει την ανθρώπινη τεχνολογία με μια πληθώρα από φουτουριστικά όπλα…"

Αρκετά χρόνια μετά το κινηματογραφικό φαινόμενο που λέγεται “Τιτανικός”, ο Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει σκηνοθετώντας ένα φανταστικό έπος, που έχει γράψει ο ίδιος, και συνεργάζεται ξανά με την Σιγκούρνι Ουίβερ (“Aliens”). Την Ουίβερ πλαισιώνουν ο ανερχόμενος Σαμ Ουόρθινγκτον (“Terminator Salvation”) και η Μισέλ Ροντρίγκεζ (“Fast & Furious”).

Ο Κάμερον φημίζεται για την μοναδική του ικανότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρον, αλλά και να αναπτύσσει την υπάρχουσα τεχνολογία στον τομέα του κινηματογράφου. Με το “Avatar” έχει σκοπό να δείξει στον κόσμο τις πραγματικές δυνατότητες της 3D τεχνολογίας, καθώς και τους λόγους για τους οποίους το 3D πρέπει να θεωρείται το μέλλον του κινηματογράφου.


Δείτε το Βίντεο

1 σχόλιο:

  1. Den eixa idea oti O Tavros exei cinema !!!
    Menw Xronia sto Mosxato , edw megalwsa , edw pane sxoleio k ta paidia mou k parolo pou o tavros einai dipla mas , pisteva pws exei mono viotexnies kai ergostasia..

    Mpravo sas pou mas enimerwnete giati twra pia oi poleis mas einai ena ..Einai kairos na mathei o enas ton allo.
    Einai euxaristw to oti mas dinete k alles plirofories ektos apo politika ..
    Den tha htan psema na pw , pws mas exoun kourasei olous ektos isws apo autous pou einai amesa eblekomenoi.

    Synexiste thn kalh douleia ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com