Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Συσπείρωση κόσμου ο Φωστήρας εν όψει ΠΑΟΚ Γλυφάδας

Με πλήθος κόσμου στο πλευρό του θα υποδεχτεί ο Φωστήρας τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας στο -ίσως- σημαντικότερο παιχνίδι για την προσεχή 11η αγωνιστική.

Στις τάξεις των φιλάθλων του ιστορικού "Φονέα" παρατηρείται συσπείρωση εν όψει ενός εκ των ντέρμπι του πρωταθλήματος για το συγκρότημα του Κώστα Ψυρρόπουλου.

Αλλωστε, σε περίπτωση που έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο Φωστήρας θα πλησιάσει την κορυφή και την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η διοίκηση του "κιτρινόμαυρου" συλλόγου απέστειλε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο Ταύρου και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Γήπεδο: "Σπύρος Γιαλαμπίδης"

Κυριακή 12/12/2010
Ώρα: 15:00

πρόσβαση
Το γήπεδο βρίσκεται στον Ταύρο, περίπου 3 χλμ νότια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι εύκολη μέσω της οδού Πειραιώς. Μετά τη διασταύρωση με την οδό Χαμοστέρνας θα πρέπει να διανύσετε άλλα 500μ. Θα δείτε το δημαρχείο του Ταύρου στα αριστερά και σε λίγο ένα πρατήριο της Shell στα δεξιά σας. Σε αυτή τη γωνία στρίψτε δεξιά στην οδό Ταύρου, ένα στενό δρόμο που περνάει μέσα από εργοστάσια και φτάνει μετά από 500μ στις γραμμές του τρένου. Περάστε την ισόπεδη διάβαση και θα βρεθείτε έξω από το γήπεδο.

Νέα του Φωστήρα μπορείτε να βρείτε εδώ
πληροφορίες: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com