Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Βασίλη Σπανάκη

Άνοιγμα Σπανάκη στους ψηφοφόρους που καταψήφισαν την πολιτική του Ανδρέα Ευθυμίου στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών


Με τις τελευταίες του κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο, ολοκλήρωσε επιτυχημένα τη δεύτερη φάση της προεκλογικής του εκστρατείας, μετά την είσοδο του στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Βασίλης Σπανάκης.

Στις ομιλίες του ο Βασίλης Σπανάκης κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους που καταψήφισαν στον πρώτο γύρο την πολιτική πρόταση που πρεσβεύει ο Ανδρέας Ευθυμίου, να συνταχτούν με τους Ενωμένους Πολίτες.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπανάκης ανέφερε:

“Ζητάμε από όλους τους πολίτες που καταψήφισαν την πρώτη Κυριακή τον εκπρόσωπο του μνημονίου στην περιοχή μας, τον κ. Ευθυμίου, να συστρατευτούν μαζί μας. Στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής οι δυνάμεις αυτές θα συναντηθούν στην κάλπη. Η παράταξή μας, οι Ενωμένοι Πολίτες, μπορεί να τις εκφράσει μέσα σε ένα ενιαίο πλαίσιο συνεργασίας και ειλικρινούς διαλόγου. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια συμμαχία για την αυτοδιοικητική αλλαγή και την κοινωνική αυτοδιοίκηση αναδεικνύοντας το νέο της ρόλο σε μια κρίσιμη οικονομικά συγκυρία για κάθε πολίτη, για κάθε νοικοκυριό.

Τιμώ όλους τους ανθυποψήφιούς μου και ζητώ από τους ψηφοφόρους τους να βρεθούμε στην κάλπη. Μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.

Ο Δημήτρης ο Σούτος άξιος Δήμαρχος στον Ταύρο. Μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί. Μας χρειάζεται η εμπειρία και ο λόγος του στον Ταύρο.

Ο Γρηγόρης ο Σωπάκης. Πρότεινε μέτρα κοινωνικής στήριξης που είναι κοντά σε αυτά που προτείναμε και εμείς. Τα απέρριψε όμως ο κ. Ευθυμίου γιατί ήταν ενάντια στην πολιτική του μνημονίου.

Ο Παναγιώτης Κυριαζίδης. Διεξήγαγε έναν υπερήφανο αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο. Ακόμη και η κριτική του στο μέλλον θα μας κάνει καλύτερους.

Τέλος ο Άρης ο Κρεμμύδας. Με τον Άρη ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές. Ξενυχτήσαμε μαζί την Κυριακή το βράδυ μετρώντας ψήφο-ψήφο τη διαφορά μας. Σήμερα θα μπορούσε να ήταν στη θέση μου. Για δυο ψήφους βρέθηκα εγώ στον δεύτερο γύρο. Είχε το θάρρος και την τόλμη να τα βάλει με το καθεστώς. Ξεπέρασε τους κομματικούς φραγμούς. Καλώ τους ψηφοφόρους του να βρεθούμε μαζί στην κάλπη, όπως βρεθήκαμε τόσο κοντά την Κυριακή το βράδυ. Τελικά αποδείχθηκε ότι μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.”

2 σχόλια:

  1. "Αυτές οι αρχές που για τη «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ» είναι θεμελιώδεις και για την κοινωνία αναγκαιότητα επιβίωσης, δεν απηχούν σε κανένα από τα προγράμματα των δύο εκπροσώπων του δικομματισμού στο δήμο μας. Αυτές οι αρχές μας οδηγούν στην καταδίκη και των δύο μονομάχων του δικομματισμού τη δεύτερη Κυριακή."

    Απο την ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών και τον δεύτερο γύρο
    10/11/2010 Η συνέλευση της Δημοτικής κίνησης «ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ένας υποψήφιος (όποιος κι αν είναι αυτός) διεκδικεί ΨΗΦΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και όχι ΕΠΙΛΟΓΗΣ στο πρόσωπό του, τότε μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να προτάξει και παίζει το τελευταίο του χαρτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com