Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση σε Email Αναγνώστη ''για την πολιτική στην πόλη μας''

Όπως έχετε καταλάβει το blog αυτό από την ίδρυσή του και μετά δεν έχει αναφέρει τίποτα για τα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας Μοσχάτο Ταύρος. Όχι γιατί του έλειπε η ενημέρωση για την επικαιρότητα της πολιτικής, κάθε άλλο μας έχουν σταλεί όλες οι επιστολές, Δελτία τύπου, ενημερώσεις , εκδηλώσεις για όλους τους υποψηφίους και μη.

Ο λόγος που δεν τα αναρτούμε είναι γιατί δεν θέλουμε να αναμειχθούμε αυτή την περίοδο των εκλογών με αυτές τις κοκορομαχίες των υποψηφίων μόνο και μόνο για να έχουμε επισκέψεις . Ένας αναγνώστης, μας έστειλε email και μας ρώτησε:

 Γιατί; H Πολιτική δεν είναι ενημέρωση ;;; Ο κόσμος θέλει να μάθει και για το Ποδόσφαιρο της πόλης του, για τις εκδηλώσεις αλλά και για την πολιτική.


Συμφωνούμε απόλυτα.

 Όταν όλα ηρεμήσουν και εκλεγεί ο ''εκλεκτός'' του Δήμου Μοσχάτο Ταύρος θα αρχίσουμε και εμείς να γράφουμε και να σχολιάζουμε την επικαιρότητα για την πολιτική στην πόλης μας.
Είναι δύσκολο να βγάζεις θέματα αυτή την περίοδο αν δεν ασχολείσαι με τα πολιτικά. Αν θέλαμε κάθε μέρα, μπορούσαμε να είχαμε πάνω από 5 αναρτήσεις με θέματα υποψηφίων.

Ξέρουμε ότι διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο άλλα πιστέψτε μας μέχρι στιγμής όσο και δύσκολο να ακούγεται έχουμε καθημερινή άνοδο των επισκέψεών μας. Σίγουρα μπορεί να είχαμε διπλάσια, εάν αναφερόμασταν σε θέματα πολιτικής ή παραπολιτικής την συγκεκριμένη περίοδο!

Μοσχάτο Ταύρος Life

6 σχόλια:

  1. Πατσουράκης Πολύδωρος13 Οκτωβρίου 2010 στις 6:28 μ.μ.

    Η στάση που κρατάτε είναι πολύ σωστή και συνεχίστε έτσι χρειαζόμαστε μια σελίδα που αναφέρει θέματα που μας αφορουν και να μας ενημερώνει για πράγματα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Το να μην αναφέρεστε σε θέματα σε θέματα πολιτικής μπορεί κάποιους να τους ξυνίζει αλλά από την άλλη ξέρουμε ότι δεν εξυπηρετείτε κάποια τυχόν συμφέροντα και έτσι ο κόσμος δεν είναι προκατειλημένος αποδεικνύοντας ότι σας ενδιαφέρει η ενημέρωση και ο κόσμος που σας παρακολουθεί τον ενδιαφέρει το ίδιο και όχι η παραπολιτική ή το ξεκατίνιασμα
    εύχιμαι καλη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file min akous kanenan.meta tis 7 noevriou ti themata tha yparxoun gia politiki.ola gia fapes tha einai.synexise k tha antamifthis arga h grhgora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ενα Δημο σαν τον δικο μας ολοι γνωριζονται.ΟΛΟΙ κοπτονται για το κοινο συμφερον .Ελατε παδια σοβαρευτητε.Σας ξερουμε.Ας εχουμε και κατι να μας ξεκουραζει. ΜΠΡΑΒΟ στη σελιδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΕΙΔΗΣΑΡΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΕΣΥ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύδωρος Πατσουράκης14 Οκτωβρίου 2010 στις 6:57 μ.μ.

    Επειδή ανωνυμε 10.34 είσαι γνωστός και σφόδρα κακεντρεχής βάλε παντελόνια και έλα κάνε μου μομφή face to face. Δεν θα φιμώσεις την γνώμη κανενός και αν σε πειράζει η γνώμη μου δικό ου πρόβλημα. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να γλείψω κανένα γιατί εγώ την σαπίλα που υπάρχει αυτό τον καιρό στην πόλη μας δεν την γουστάρω. Άρα αφού δεν ασχολούμαι είναι άτοπο το επιχειρημά σου.δεν είπα οτι δεν μενδιαφέρει η πολιτική αλλά οτι το blog είναι ακηδεμόνευτο. Χαλάρωσε και χώνεψε το γιατί στο μέλλον θα με δεις πολλές φορές μπροστάσου.Με Διαδικτυακή καφρίλα και με τη ψευτομαγκιά της ανωνυμίας δείχνεις το χαμηλό επίπεδο σου.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Re 10.34 EXEI DIKIO O KYRIOS PATSOYRAKHS XVRIS NA TO GNWRIZW PROSOPIKA.GIATI TETOIA EPITHESH?DEN EIPE KATI KAKO POY NA ENOXLHSEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com