Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κουκλοθέατρο για μικρούς και μεγάλους τον Νοέμβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δελτίο Τύπου μας απέστειλε το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Για τις παραστάσεις Κουκλοθέατρου

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου (UNIMA).


Το πρόγραμμα των παραστάσεων

Το μεγάλο και συνεχές ενδιαφέρον τόσο του ενήλικου όσο και του παιδικού κοινού για τις παραστάσεις του κουκλοθέατρου οδηγούν τους δύο φορείς σε μία ακόμη διευρυμένη συνεργασία με στόχο τόσο τη δημιουργία ενός χώρου συνάντησης όλων όσων ενδιαφέρονται για το κουκλοθέατρο όσο και την προσφορά ποιοτικού προγράμματος στους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους του κουκλοθέατρου.
Έτσι, τον Νοέμβριο ξεκινούν και πάλι οι εναλλασσόμενες παραστάσεις, από διαφορετικό θίασο κάθε φορά, που δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να έλθουν σε στενή επαφή με τη μοναδική αυτή μορφή τέχνης της εμψύχωσης και του ονείρου.

Βραδιές κουκλοθέατρου για μεγάλους οργανώνονται κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ (Αίθουσα: 921931 bar-restaurant -3ος όροφος). Οι παραστάσεις για τα παιδιά είναι κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί και στις 17:30 για παιδιά και μεγαλύτερους (Αίθουσα: BLACK BOX).

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα Public και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος). Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com