Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

«Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών» Στον Ταύρο

Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία η εταιρεία παραγωγής Πολιτισμός & Επικοινωνία παρουσιάζει ξανά, από τις 31 Οκτωβρίου 2010, το έργο «Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών».

Η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη έχει διασκευάσει και σκηνοθετήσει ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα όλων των εποχών, με σεβασμό τόσο στο λόγο του Ομήρου όσο και στους λιλιπούτειους φίλους της.


Οι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα ζωντανεύουν ξανά στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ», σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, πιστή στην ευρύτερη φιλοσοφία του «Ελληνικού Κόσμου» για τη χρήση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τη διάδοση του πολιτισμού. Με τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του «ΘΕΑΤΡΟΝ», τα πλούσια σκηνικά και τα εκπληκτικά κουστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή, καθώς και την εξαιρετική μουσική του Γιάννη Μακρίδη, η παράσταση «Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών» αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο αξιόλογες αυτής της θεατρικής περιόδου.

Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, που με το μοναδικό της ταλέντο εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Συγχρόνως, τα παιδιά, μέσα από το έργο αυτό, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια κληρονομιά της ιστορίας και της μυθολογίας μας.

Αυτή τη χρονιά θα συνταξιδέψουμε με τον Οδυσσέα και θα παρακολουθήσουμε βήμα βήμα την προσπάθειά του να επιστρέψει στο σπίτι του.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κυριακή: 11:30 και 15:00

Για τα σχολεία παραστάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά μετά από συνεννόηση (πληροφορίες: ΤΕΧΝΙS, τηλ.: 210 9345 378).

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ.: 212 254 0313

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com