Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλείστηκαν από την Β' φάση Κυπέλλου η Θύελλα και η Αναγέννηση Μοσχάτου

Αποκλείστηκαν από την Β' φάση Κυπέλλου η Θύελλα και η Αναγέννηση Μοσχάτου .Η Θύελλα έχασε με σκορ 2-0 από την Ελλάς Ποντίων ενώ η Αναγέννηση  από την Ολυμπιάδα με σκορ 0-7!

Η Ολυμπιάδα πέτυχε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ημέρας επικρατώντας με σκορ 7-0 επί της Αναγέννησης Μοσχάτου. Το ματς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική καθώς το τελικό σκορ τα λέει όλα. Μια πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Δημήτρη Βουτσινά που έπιασαν σχεδόν το 10 σε απόδοση.Από την άλλη η Αναγέννηση Μοσχάτου έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Η θύελλα Μοσχάτου τώρα με την σειρά της δεν κατάφερε να περάσει και αυτή στην δεύτερή φάσητου Κυπέλλου και ηττήθηκέ με σκορ 2-0. Ο προπονητής του συλλόγου Ελλάς Ποντίων , Νίκος Παραράς, ανέφερε πως ήταν επιτακτική  ανάγκη  να πάρει η ομάδα του την πρόκριση από την κυριακάτικη αναμέτρηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του θεσμού. Ηταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς, είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.Ο ΑΟ Μοσχάτου δοκιμάζεται σήμερα στο Κύπελλο με τον Αετό Κορυδαλλού.το παιχνίδι θα διεξαθεί στο γήπεδο του κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com