Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Διανομή 140.000 δελτίων αγοράς βιβλίων από τον OEE Στον Ταύρο

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Τα 2.240.000 ευρώ φτάνει η δαπάνη για την παροχή δελτίων αγοράς βιβλίων από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας. Συνολικά θα διατεθούν 140.000 δελτία και η διανομή τους θα αρχίσει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

Τα δελτία θα δοθούν σε δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού που φέτος κάνουν χρήση του μικτού προγράμματος παροχών (δηλαδή δεν συμμετείχαν στις κρουαζιέρες και το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα έτους 2010, δεν απεγράφησαν, ή απεγράφησαν αλλά εξαιρέθηκαν από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2010 λόγω εισοδηματικών κριτηρίων).
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά διαφέρουν κατά περίπτωση και περιλαμβάνουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού με 100 ημέρες εργασίας το έτος 2009, αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, ΑΦΜ και αρχική απόφαση συνταξιοδότησης.
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθεύονται βιβλία αξίας 16 ευρώ από συμβεβλημένα με τον Οργανισμό βιβλιοπωλεία έως τις 30 Οκτωβρίου.
Τα δελτία θα διατίθενται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και μέχρις ότου εξαντληθούν από τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.

Για τον Δήμο μας Μοσχάτο Ταυρος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τις 8:00 έως τις 14:00 από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ:

ΤΑΥΡΟΥ Τιμοθέου Ευγενικού 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com