Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (ΙΜΕ) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό την ηθική και υλική υποστήριξη του Ιδρύματος για τη διάσωση και διάδοση της ιστορικής μνήμης και παράδοσης.

Ο Σύλλογος αριθμεί σήμερα γύρω στα 445 μέλη, κάθε ηλικίας, και επιδιώκει να προβάλει το πολύπλευρο έργο του Ιδρύματος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συνέδρια και τα σεμινάρια. Οι Φίλοι, μέσα από την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκδρομές σε τόπους με ιδιαίτερη ιστορική αξία, συγκεντρώνουν πόρους και βοηθούν και οικονομικά το Ίδρυμα. Παράλληλα, η αποστολή του τριμηνιαίου ενημερωτικού έντυπου «Τα νέα του Ελληνικού Κόσμου» αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο επικοινωνίας ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, προσφέροντας ένα βήμα διαλόγου για τον ελληνικό πολιτισμό και την ιστορία


ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΜΕ
( Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού):


Συμπληρώστε και στείλτε την αίτηση εγγραφής μέλους.
Συνδρομές: ατομική 50 €, νεανική (5-25 ετών) 30 €, οικογενειακή 80 €, εταιρική 150 €.
Μπορείτε να στείλετε την ετήσια συνδρομή σας με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση: ΕΛ.ΤΑ Ταύρου, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, κα Κακολύρη, ή να την καταβάλετε στην υποδοχή του «Ελληνικού Κόσμου».
Μπορείτε επίσης να την καταθέσετε στο λογαριασμό της τράπεζας EFG Eurobank Ergasias (αρ.0026.0240.36.0200017388) και στη συνέχεια να ενημερώσετε το γραφείο του Συλλόγου σχετικά με την κατάθεσή σας, στα τηλέφωνα 212 254 3080, 212 254 3081.

Η αίτηση εδώ


Οι Φίλοι του ΙΜΕ, με την ειδική κάρτα που τους χορηγείται, απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:


Ελεύθερη είσοδο στις Εκθέσεις
Ταχυδρομική παραλαβή του τριμηνιαίου ενημερωτικού εντύπου «Τα νέα του Ελληνικού Κόσμου»
Ενημέρωση για τις εκδηλώσεις του ΙΜΕ
Έκπτωση 10% στο Πωλητήριο
Έκπτωση 20% στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στα εργαστήρια για τους μικρούς φίλους


*ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΩΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ




Πηγή : ΙΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com