Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

''ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ'' ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΤΑΥΡΟΥ

Ο πρωτοπόρος σκηνοθέτης Spike Jonze συνεργάζεται με τον πολυβραβευμένο συγγραφέα Maurice Sendak για να μεταφέρουν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα βιβλία όλων των εποχών στη μεγάλη οθόνη.

Το "Where the Wild Things Are", είναι μια κλασική ιστορία για την παιδική ηλικία και τις διεργασίες από τις οποίες περνάμε, τα μέρη που επισκεπτόμαστε για να καταλάβουμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Η ταινία διηγείται την ιστορία του Max, ενός ατίθασου και ευαίσθητου παιδιού, που επειδή νιώθει ότι στο σπίτι του δεν τον καταλαβαίνει κανείς, βρίσκει καταφύγιο στον κόσμο των Μαγικών Πλασμάτων. Ο Max μεταφέρεται σε ένα νησί όπου συναντά μυστηριώδη και παράξενα πλάσματα, των οποίων τα συναισθήματα είναι εξίσου τρελά και απρόβλεπτα με τις αντιδράσεις τους. Από τη μία, τα Μαγικά Πλάσματα αναζητούν απεγνωσμένα έναν ηγέτη και από την άλλη ο Max διψά να βρει ένα βασίλειο να κυβερνήσει.
Όταν στέφεται βασιλιάς, τους υπόσχεται να φτιάξει έναν τόπο όπου όλοι θα είναι ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα όμως, ο Max ανακαλύπτει ότι η διακυβέρνηση του βασιλείου του δεν είναι εύκολη δουλειά και οι σχέσεις που αναπτύσσει εκεί αποδεικνύονται πιο περίπλοκες απ’ ό,τι είχε αρχικά υπολογίσει.
Η σκηνοθεσία της ταινίας "Στη Χώρα των Μαγικών Πλασμάτων" φέρει την υπογραφή του Spike Jonze, ενώ το σενάριο που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Maurice Sendak, είναι των Spike Jonze και Dave Eggers.
Σκηνοθεσία: Spike Jonze
Παίζουν: Max Records, Catherine Keener, Mark Ruffalo
Τις φωνές τους δανείζουν οι: Forest Whitaker, James Gandolfini, Paul Dano, Catherine O'Hara, Chris Cooper, Lauren Ambrose


Δείτε το video



ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Μέρες Προβολής
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ    19-21/07/2010
Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως 2, Πάρκο Ηρώων


Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531

ΔΩΡΕΑΝ PARKING

Δευτ.-Τετ. 21.00 μεταγλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com