Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινάνε στο Μοσχάτο οι εγγραφές για το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Ξεκινάνε οι εγγραφές στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Το παιχνίδι που έχει κλέψει τις καρδιές εδώ και χρόνια των Μοσχατιωτών έρχεται ξανά να γεμίσει ευχάριστα τις ώρες σας την περίοδο του Καρναβαλιού. 
Λίγα λόγια για το Κυνήγι:
Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού είναι ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνεται κάθε χρόνο, τα τελευταία 21 έτη, στο πλαίσιο του καρναβαλιού του Δήμου Μοσχάτου. Το Κυνήγι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του καρναβαλιού και είναι ένα παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στην πόλη του Μοσχάτου κατά την διάρκεια των 2 εβδομάδων που διαρκούν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού.

Το παιχνίδι αυτό διοργανώνει μία 5μελής επιτροπή από νέους και νέες της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Εκατοντάδες άτομα ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης, συμμετέχοντας σε διάφορες δοκιμασίες και εκδηλώσεις, με εφόδια το κέφι και την τρέλα και μοναδικό στόχο την διασκέδαση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δοκιμασίες όπως είναι η επίλυση γρίφων, τα extreme games, οι ραδιοφωνικές ερωτήσεις, διαγωνισμός τραγουδιού, πάζλ, παιχνίδια αισθήσεων, πολλά parties και φυσικά...την μεγάλη παρέλαση (Εαν και εφόσον γίνει φέτος!)


Η σελίδα του Χαμένου Θησαυρου:
(http://xamenos-thisavros.blogspot.com/)
Η σελίδα στο facebookhttp://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=12026931290
Από την Δευτέρα 23/01/12 και κάθε μέρα από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 Αγίου Κωνσταντίνου 7 στο Μοσχάτο θα ξεκινήσουν οι εγγραφές αλλά και η ενημέρωση. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2104834210

4 σχόλια:

  1. Στο Ταύρο δεν μας καταδέχονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε να δούμε αν γίνει καρναβάλι γιατι ο δήμος καλά καλά δεν μπορεί να πληρώσει ουτε τις υποχρεώσεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το K.X.θ , είναι ενα παιχνίδι με αποκριάτικο χαρακτήρα, που γίνεται για 22 χρόνια τώρα.Ξεκίνησε ως κομμάτι του καρναβαλιού αλλά δεν έχει σχέση με το πανάκριβο καρναβάλι και την φθήνουσα πορεία του.Πάντα έκφραζε την νεολαία και όχι την όποια δημοτική αρχή ,ασχέτως αν αυτή φαινόταν μπροστά.Όποιος έχει λάβει μέρος έστω και μια φορά μπορεί να διακρίνει την διαφορά.Αν και δυστυχώς μετά απο 22 χρόνια, υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ιδέα για αυτό.Αν ήταν κάποιο όργανο του Δήμου, όλοι θα το ήξεραν όμως.Το έχεις και δεν το θες.Άλλοι εύχονται να το είχαν.Κάπως κακομαθημένοι δεν είμαστε;
    Σαφώς και πρέπει να είμαστε μαζεμένοι στα έξοδα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά το φταίξιμο δεν πρέπει να πέσει στα παιδιά μας.Σε λογικά πλαίσια αν μπορεί να γίνει με χαμηλό κόστος όπως το κάνουν τα παιδιά κάθε χρόνο, ποιος ο λόγος να μην ξεσκάσει λίγο η νεολάια μας;Εμένα τα δικά μου περιμένουν όλο το χρόνο για αυτό.Εδώ ακούμε άλλα και άλλα για catering και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκεφτούν οι υπηρεσιακοί και οι επιτροπές τους.
    Όσο για το αν δέχονται άτομα απο τον Τάυρο τα παιδιά, νομίζω πως η απάντηση είναι φυσικά και ναι.Όποιος θέλει μπορεί να πάρει μέρος.Για ποιο λόγο να μην θέλουν και άλλο κόσμο; Μάλλον δεν έχουν budget για να επεκταθούν και προς τα εκεί.
    Θεωρώ πως είναι σωστό που σταματάει αυτό το κακόγουστο καρναβάλι που και ο Μοσχατιώτης το είχε πια βαρεθεί ,αλλά είναι λάθος να μην βλέπουν άρα να μην βοηθούν , ενα έθιμο πια για το χαρακτήρα της περιοχής μας που δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα αλλά καθαρά νεανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com