Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νίκη Φωστήρα, λευκή ισοπαλία για Άγιαξ Ταύρου, ήττα για Μοσχάτο.

Στο μηδέν έμειναν τέσσερις αναμετρήσεις του 8ου ομίλου, ενώ πρώτος παρέμεινε ο Άγιαξ Ταύρου παρά τη «λευκή» ισοπαλία με τα Μελίσσια.

Δύσκολο τρίποντο πήρε ο Φωστήρας με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία, επί της οποίας επικράτησε με  3-2 στην έδρα της, ενώ το Περιστέρι άφησε δύο βαθμούς στη Σάμο, όπου έφερε ισοπαλία 2-2 με το Καρλόβασι.

Η «λευκή» ισοπαλία φαίνεται να είχε την τιμητική της στον 8ο όμιλο, αφού στο μηδέν έμειναν Ηλιούπολη και Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή και Ρόδος, Κως και Ελπιδοδοφόρος και Άγιαξ Ταύρου με τα Μελίσσια, με την ομάδα του Ταύρου ωστόσο, να παραμένει στην κορυφή παρά την απώλεια των δύο σημαντικών βαθμών.Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του 8ου ομίλου.

Τέλος, ήττα για το Μοσχάτο με 2-0 από την ομάδα του Σαρωνικού στην Αίγινα. Το Μοσχάτο που απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και με την ψυχολογία του πεσμένη θα πολεμήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Η Χαραυγή έφερε ισοπαλία 0-0, ενώ ο Αετός Κορυδαλλού σάρωσε με σκορ 5-0. Δείτε την Βαθμολογία του 1ου ομίλου ΕΠΣΠ
onsports

18 σχόλια:

  1. Παμε ρε φωστηραραααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του Μοσχάτου το συντομότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο Φωστήρας πήρε μπρος. 1- ο τον ελπιδοφορο στο κύπελλο 2-3 την Ν. Ιωνία και πάμε τώρα για Ηλιούπολη.Φωτιά ο ΦΟΝΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομαδα μας πρέπει καποια στιγμή να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και να ξανα ερθη ο κοσμος στο γηπεδο. Προεδρε του φωστηρα η ομαδα χρειάζεται μια μικρη ενίσχυση και θα παμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλο στραβοπάτημα του Άγιαξ σήμερα. μετά και την ισοπαλία του Ελπιδοφόρου. Μπράβο στον Φωστήρα που και το Ψυρρόπουλο που παρα τις γκρίνιες από αρκετο κόσμο για την παραμονή του εντυπωσιαζει και βάζει ξανα τον Φωστήρα να πρωταγωνιστήσει. Ο ΑΟ. Μοσχάτου θέλει αρκετή δουλειά για να άνεβει ξανα δ' εθνική. Ξέρω οτι γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες του. Αν του χρόνου παίξει με Μοσχατάκια θα ανέβει τρένο. Πάντως έχει ταλέντο η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ 09.52 Γιατί υπάρχει και κατι αλλο εκτος της ομαδας μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει ο ΑΙΑΣ. Και σας πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μοσχάτο πάμε γερά και μην σε νοιάζει τίποτα. Πάλεψε το και ο κόσμος σου θα είναι κοντά. Τις βλαμένες ήττες στην έδρα σου εαν απεύφευγες θα ήσουν πρώτο σήμερα και με διαφορά. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι παικτες στην εδρα τους δεν μπορούν. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι που ήρθα το γήπεδο είχε πολύ κόσμο. Τι παθαίνουν. Πήγαινει στην χαραυγή και κάνει χαβαλέ. Τωρα εκτος εδρας και μια ήττα δεν σημαινει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Μοσχατο εκανε αλλη μια βλακωδη ηττα απο μια ομαδα που μονο καλυτερη της δεν ηταν!!Δυστυχως το να θελεις να παιξεις με πολλα νεαρα παιδια εχει και ενα μεγαλο ρισκο...τα παιδια αυτα εχουν μεγαλο ταλεντο αλλα ειναι πολυ δυσκολο ακομα να εχουν μια σταθερα καλη αποδοση σε ολα τα παιχνιδια με αποτελεσμα να βλεπουμε αυτα τα σκαμπανεβασματα απο Κυριακη σε Κυριακη. Εμεις που τα ζουμε καθημερινα και φροντιζουμε οσο μπορουμε να μην τους λειπει τιποτα ειμαστε διατεθημενοι να συνεχισουμε με τον ιδιο τροπο σκεψης και ειμαι σιγουρος οτι ο χρονος δουλευει για μας και συντομα θα δικαιωθουμε.Αντιμετωπιζουμε πολλες δυσκολιες και πολλες "τρικλοποδιες" αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να μας πεισμωνουν περισσοτερο!!Το Μοσχατο ειναι στο σωστο δρομο και δεν θα αφησουμε κανενα ασχημο αποτελεσμα και κανεναν κακο διαιτητη και κανεναν μαιμου manager και καμια πληγη του προσφατου παρελθοντος να μας αναγκασει να παρεκλινουμε της πορειας μας.Αναλαβαμε μια ομαδα με εναν σχεδιασμο "τουρλουμπουκι" και με μια νοοτροπια "ωχαδερφισμου". Σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα αυτο εχει αλλαξει και τα αποτελεσματα θα φανουν πολυ γρηγορα.Καναμε,κανουμε και θα κανουμε λαθη και εκει πονταρουν καποιοι να ειναι σιγουροι ομως ολοι οσοι αγαπουν το σωματειο και ειναι κοντα οτι το μονο που μας νοιαζει ειναι το πως θα ξαναδουμε τον ΑΟΜ εκει που του αξιζει!!Πιστευουμε στους παικτες,πιστευουμε στην καλη δουλεια που γινετε στις ακαδημιες,πιστευουμε στους εαυτους μας και το ποταμι δεν γυριζει πισω!!!Σας περιμενουμε στην κοπη της πιτας στις 27/1 στο πολ.κεντρο για να δειτε απο κοντα οτι ο ΑΟΜ πλεον εχει περασει σε αλλο επιπεδο ΠΑΝΤΟΥ!!!! Μαριολης Σπυρος( αφου μου τα χωσουν καποιοι,μην μπουν στο κοπο να ξαναρωτησουν αν εκφραζω το επισημο σωματειο...εχουν παρει απαντηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ Ο ΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΙΑΝΤΑΚΙ! ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΑΙ ΜΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ! ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ! ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΒΑΛΕ Ο ΑΙΑΣ ΔΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΠΟΤΕ.... ΤΟ ΑΝ Η ΠΡΩΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ??? ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΕΑ ??? ΠΑΡ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΑΤΕ" ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΙΑ ΗΣΥΧΟ ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ,ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Κ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ???
      ΓΙΩΡΓΟΣ

      Διαγραφή
  11. Το πρόβλημά σου είναι σοβαρό. Θα πρέπει να γνωρίζεις οτι ο ΑΙΑΣ είναιο ομάδα του Ταύρου. Θέλεις δεν θέλεις ας το καταλάβεις. Θα την σέβεσαι όπως σέβομαι εγώ τον Φωστήρα. Κάτσε να δούμε στην ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ποιος θα παρακαλάει ποιόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά τι μας έχει πιάσει και τρωγόμαστε μεταξύ μας? Ο φωστηρας μας ειναι ενας και μοναδικος σε όλη την ελλαδα και το ξερουνε και οι πέτρες. Ο αιας ώμος ειναι μια ομαδα της γειτονιας μας. Και τα παιδια που ασχολούνται με αυτην την ομαδα την αγαπάνε μπράβο τους. Και εσεις ρε παλληκάρια που γράφετε για τον αια μην προκαλείτε και μην προσπαθείτε να κανετε σύγκριση μεταξύ του φωστηρα και του αια, τουλαχιστον σεβαστείτε την γειτονιά σας, θα σας ακουνε και θα τριζουνε τα κόκαλα του κοντοπαντελη,του δημητσανα και των άλλων γιγάντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ, ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 07:59 ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.... ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΤ ΟΠΟΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ .....
      ΓΙΩΡΓΟΣ

      Διαγραφή
  13. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΙΑ ΤΑΥΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ομάδα μας, μας ενδιαφέρει ρε παιδιά και οχι ο αιας???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΙΑΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!
    ΠΙΑ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΡΕ? ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΕ!
    ΒΑΓΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com