Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Α.Ο. Μοσχάτου, συσπείρωση και ανανέωση..

Την Παρασκευή 27/01/12 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Γονείς , παιδιά από τις ακαδημίες, ποδοσφαιριστές από την ανδρική ομάδα ,παλαίμαχοι του Α.Ο.Μ,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι αλλά και απλοί φίλαθλοι γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού και έδωσαν το σύνθημα  της αλλαγής.

Μία νέα διοίκηση που έχει σκοπό την ανασυγκρότηση του Α.Ο. Μοσχάτου, με προτεραιότητα τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου αλλά και την επιστροφή των φιλάθλων της στο γήπεδο, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα του Α.Ο. Μ στις 15:00 με τον Περαμαϊκό στο γήπεδο του Μοσχάτου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Στεφανος Φαναρίτης δήλωσε για το συγκεκριμένο αγώνα :

«Προσδοκώ με μεγάλη ανυπομονησία το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες του Πειραιά, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και οι οποίες θεωρώ πως θα έπρεπε να αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία. 

Παράλληλα, αισιοδοξώ πως θα διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο ματς, μιας και αμφότερες είναι απελευθερωμένες από το άγχος, αν και από την ιστορία τους είναι «κατακαδικασμένες» να πρωταγωνιστούν. 

Στόχος του Μοσχάτου είναι σε κάθε αγώνα η νίκη, όμως κύριο μας μέλημα τη φετινή περίοδο είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορεί τη νέα χρονιά να διεκδικήσει με ακόμα μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο της στην Δ’ Εθνική».

Αν δεν αγκαλιάσουν οι Μοσχατιώτες πραγματικά τον σύλλογο  τότε δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική αλλαγή. Την μεγάλη ομάδα την κάνει ο κόσμος της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η νέα διοίκηση. 

Δείτε την ομιλία του κύριου Στέφανου Φαναρίτη στην χθεσινή κοπή της πίτας του Α.Ο.Μ.



Φωτογραφίες από την εκδήλωση του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου αλλά και φωτογραφία (παπαράτσι...) στο Μοσχατιώτικο κέντρο οπού και διασκέδαζαν μέλη της διοίκησης μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Δύο σημαντικά μέλη του ΑΟΜ, ο Δημήτρης Κόλιας αλλά και ο Απόστολος Βαίτσης οπου και βραβεύτηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση για την προσφορά του στις Ακαδημίες του συλλόγου.






5 σχόλια:

  1. Ποιος είναι αυτός ο Φαναριτης δεν έχει τίτλο πως τον βγάζετε έτσι άπλα.
    Το ρόλο του στον ΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.40 ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΠΕ.ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΑΦΘΑΡΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΣΙΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ,ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ ,Ο ΜΑΡΙΟΛΗΣ,Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ,Ο ΜΟΥΦΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ,ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ,ΤΟ ΝΕΟ,ΤΟ ΟΡΑΜΑ,ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας πω τι δεν είναι ο Φαναριτης: δεν είναι εξαρτημενος απο κανέναν,δεν έχει καντίνα του Δήμου, δεν έχει υποχρεωθεί σε κανέναν να του βάλει την κόρη του σε θέση,δεν κάνει δουλειές με την ομάδα να κονομαει, δεν έχει φίλους στην ΕΠΣΠ, δεν στήνει διαιτησίες, δεν είναι μάνατζερ παικτών, δεν βγάζει λεφτά απο μεταγραφές, δεν παει σε καφενεία, δεν δουλεύει στο δημόσιο, δεν θέλει να δουλέψει στο δημόσιο, δεν κάνει παρέα με οψιμους φίλους της ομάδας, δεν αφήνει κανέναν να βλέψεις τον ΑΟΜ.
    Τώρα να σας πω τι είναι? τι σημασία έχει ρε μάγκες. Εμείς που τον ζούμε ξέρουμε. Οι άλλοι ελάτε στο γήπεδο να μάθετε. Είναι κάποιος που αγαπάει πολύ την ομάδα. Αυτο είναι μαζί με το Μαριολη. Τώρα αν χαλάει την πιάτσα και τα χώνει σε κάτι δεινοσαυρους της δημοτικής αρχής και αρχίζουν τα ερωτηματικά και οι σποντιτσες πρόβλημα τους. Σας πειράζει που κάποιοι διεκδικούν τα αυτονόητα? που έχουν ερισματα στους γονείς και συμπάθειες. Δεν είναι πολιτικοί αυτοί σαν τα μούτρα σας. Γιαυτο τους αγαπάει ο κόσμος. Απο όλη την εκδήλωση ένα πράγμα έλειπε σύμφωνα με τον φίλο!!!! Ο τίτλος του Φαναριτη. Λοιπόν σου απαντώ, ο Φαναριτης είναι ο πάπας της Ρώμης και έχει έδρα το Βατικανό, επίσης θέλει να γίνει πρωθυπουργός στην θέση του παπαδημου και ο μαριολης είναι ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας. Α παγενετε ρε που λένε και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ,ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ,ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ,ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ,ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ,ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΑΝΩ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΓΟ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡ-ΟΥΣΙΑ.ΧΟΡΤΑΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ,ΘΕΛΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ,ΜΕ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ,ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ ΚΑΦΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com