Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Νέος πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Μοσχάτου ο Παναγιώτης Μαντζαβάς

Εκλέχθηκε νέος πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Μοσχάτου μετά από εκλογική διαδικασία που ακολούθησε από τα μέλη του ΤΟ.ΣΥ.Ν εχθές το απόγευμα

Ο μικρότερος του συμβουλίου Παναγιώτης Μαντζαβάς( φώτο) είχε την στήριξη από το σύνολo των μελών με 4 υπερ και 1 λευκό και η ανανέωση ξεκινάει με το καλύτερο τρόπο ενώ Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ένας αξιόλογος νέος ο Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζαβάς μας απέστειλε ανακοίνωση:

Αγαπητά μέλη του ΤοΣυΝ Μοσχάτου,

   Έπειτα από την εκλογική διαδικασία της 26ης Ιανουαρίου 2012, μου ανατέθηκε ένα δύσκολο έργο. Το ΤοΣυΝ ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει υποβαθμιστεί από τη Κυβέρνηση και εμάς τους ίδιους.

   Πρώτον, να εξηγήσω ότι φέτος είναι μία κρίσιμη χρονιά για εμένα, λόγω Πανελλαδικών εξετάσεων και να δηλώσω ότι την θέση αυτή δεν τη κυνήγησα, όμως η ηθική με ανάγκασε να θέσω
υποψηφιότητα. 

Τα τεκταινόμενα στην πόλη μας είναι γνωστά και, λογικά, δεν θα έθετε κανείς άλλος υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου. Βλέπετε, το βάρος είναι μεγάλο. Ως νεώτερος, ίσως να βράζει παραπάνω το αίμα μου και γι' αυτό να μη θέλω την πλήρη εξαθλίωση ή ακόμα και διάλυση του θεσμού. Πείτε με ρομαντικό, πείτε με αθώο, πείτε με γραφικό, όμως εγώ πιστεύω στην προσωπικότητα των μελών αυτού του Συμβουλίου.

   Δεν με νοιάζει σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκει ο καθένας μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να οργανωθούμε ξανά. Αυτή τη στιγμή προέχει η συνοχή του Συμβουλίου. Ίσως σύντομα να ανακηρυχθούν εκλογές και το τωρινό Συμβούλιο να είναι απλά μεταβατικό. 

Ίσως, από την άλλη, να μην ανακηρυχθούν. Εγώ, παρόλα αυτά, σας καλώ, ή μάλλον, σας προκαλώ να βαδίσουμε μαζί σε ένα δρόμο ανανέωσης. Σε ένα δρόμο που πρέπει να κάνουμε τους νέους αυτής της πόλης να μας εμπιστευθούν ξανά. Εμείς είμαστε η φωνή τους! Εμείς είμαστε ο διαμεσολαβητής τους με τη εξουσία!

   Έτσι, προκύπτει η ανάγκη καταρχήν μίας επιστολής προς τους υπεύθυνους θεσμούς σχετικά με το θέμα των εκλογών και τις βλέψεις για τα ΤοΣυΝ. Έπειτα, η ανάγκη σύστασης επιτροπών σχετικά με θέματα που αφορούν την προαγωγή του πολιτισμού, του αθλητισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος, με άξονα, φυσικά, τους νέους.

   Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου, τα οποία με τη ψήφο τους μου δίνουν ή, καλύτερα, που δίνουν στο Συμβούλιο αυτό μία ευκαιρία να αναπνεύσει ξανά.
   «Δε μένω τυφλός στα ψεγάδια μας, αλλά έχω την ιδιοτροπία να πιστεύω στον εαυτό μας.».

                                                                                             Με ελπίδα,
                                                                                    Μαντζαβάς Παναγιώτης

3 σχόλια:

 1. Επιτέλους πραγματική ανανέωση! Μπράβο στα μελη που εμπιστεύτηκαν στην θέση του Προέδρου τον πιο νέο παιδι. Μυρίζει αλλάγη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συνχαρητήρια στον νεότερο και πιο ικανό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιτέλους έφυγαν οι σκληροπυρινικοί των παρατάξεων και ήρθε ένα νέο παιδι. Και ο Τόλης αλλά και ο Πολύδωρος είχαν σκοπό μόνο να κανουν καριερα στην πολιτικη με την θέση του προέδρου. Για να δούμε τωρα τι θα πουν οι πατερες της ηθικής-πολιτικης κτλ. Για να δούμε.

  Μπράβο αγόρι μου
  Καλή θητεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com