Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έφυγε ο Ο.Α.Ε.Δ Μοσχάτου

Άργησε να αντιδράσει η Δημοτική αρχή αλλά και η αντιπολίτευση για την μεταφορά του ΟΑΕΔ Μοσχάτου και η μετακίνηση του είναι γεγονός.

Ο ΟΑΕΔ Μοσχάτου εξυπηρετούσε τις περιοχές του Μοσχάτου, του Ταύρου και του Ρέντη, ενώ απευθυνόταν σε περισσότερους από 10.000 ανέργους της περιοχής και σε τουλάχιστον 10.000 επιχειρήσεις.

Οι πολίτες από τις 16/01/12 εξυπηρετούνται στα ΚΠΑ-ΟΑΕΔ Καλλιθέας Μαντζαγριωτάκη 57 και Δημοσθένους.(Ανακοίνωση ΟΑΕΔ)

7 σχόλια:

  1. Από την στιγμή που πληρωναμε ενοικιο ήταν ζήτημα χρόνου. Φοβάμαι και η εφορια οτι θα έχει την ίδια τύχη αλλά και το ΙΚΑ. ΑΣΤΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πραγμα γινεται ακομα χειροτερο ε; δεν φτανει που χανουμε τις δουλειές μας θα τρεχουμε και στην Καλλιθεα για κάρτα, ανανεώσεις κτλ!θα ειναι Καλλιθεα - Μοσχατο- Ταυρος (Ρέντης;)μαζί; Δεν θελω να φανταστω τον πανικο που θα επικρατει απο ουρες!!!
    Καλά κουραγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο πάει και θα μείνουμε μόνο τα μαγαζιά και οι κάτοικοι. ΡΕΕΕΕ καλύτερα να μας πείτε Μοσχάτο - Καλλιθέα και όχι Μοσχάτο - Ταύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΗ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΑ 2 ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ, ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗ.ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑ,ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΙΟΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΤΙΣ ΜΑΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΙΤΩΝ.ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΗΣ.ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΛΙΑΣ.ΛΥΠΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΣΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ.ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!! ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ(ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΧΗ)!!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΜΟΣΧΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com